Att tänka tillbaka..

Snart är det killebom, vilket får mej att tänka på killebom för 3 år sen. Som alltid kommer va de bästa.. Jag va sinnessjukt nykär, upplevde känslor jag inte ens trodde jag kunde känna för en annan människa. All annan kärlek tidigare i mitt liv bleknade nåt så fruktansvärt i jämförelse med detta.. Att han sen hade flickvän kan ju kanske upplevas som ett problem, men det var det inte. Hon existerade inte i vår värld.. Där va det bara han och jag, hand i hand på långa promenader för att prata om precis allt möjligt. Pussar vid vägen i timmar innan man slet sig och gick på varsitt håll, med ett vakande öga över axeln så ingen såg oss.
En sommar där många nätter spenderades i hans trånga säng hemma hos hans mamma.. Ingenting vi brydde oss om, vi hade kunnat sova på golvet utan madrass. Bara vi hade kunnat hålla om varandra och känna varandras närhet så va vi mer än nöjda.. Gick inte en kväll utan att man fick de klassiska "Godnatt-jag-älskar-dig-smset".. Man gick runt med en känsla i magen som va helt underbar, och så fort de blippade till i mobilen så trodde jag mitt hjärta skulle stanna.
Brunbränd i sina ljusa uppkavlade jeans och vita tröja va han det bästa jag visste, och jag va helt säker på att detta skulle vara för evigt.. Nu blev det ju kanske inte riktigt så. Men jag är fortfarande helt övertygad om att när jag sitter där på hemmet, vid 80 års ålder, så sitter han vid min sida. Kanske inte i sina ljusa jeans som jag älskar så mycket, kanske inte heller lika snygg som han är då. Men med samma goda hjärta som han har nu..

Finns ingen som kan få mig att känna mig så älskad som han, även nu 3 år senare.. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskar honom minst lika mycket. Nu som då....

Bra så!


Kommentarer
Postat av: stephy

meeen sötnos how cute!

2009-06-21 @ 19:14:32
URL: http://stylebystephy.blogg.se/
Postat av: anonym

é det söjm du snackar om?

2009-06-21 @ 23:16:59
Postat av: Anonym

försöker ni bli ett par igen?

2009-06-22 @ 00:18:18
Postat av: Anna

haha jasså? Faktiskt bara dom sista timmarna på kalaset..Men hon kan likagärna mena farfar, hon säger nämligen famo till båda :D

2009-06-22 @ 09:58:36
URL: http://whataboutanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0