Gravida kvinnor..

Jag känner som såhär.. Jag måste verkligen ha cola, allra helst nu med en gång! Men jag orkar inte röra mig en meter.. Jag minns på den tiden jag var gravid, och man kunde få M att göra precis vad som helst. Ville man ha korv med bröd mitt i natten så ordnade han det, dock under vissa protester men han gjorde de. Ingen vill bråka med en gravid kvinna, tro mej.. Det är hormoner och skit till höger och vänster så alla passar på att hålla sej chill. Och man bölar.. Herregud, precis hela tiden bölar man. Från ingenstans, och helt otröstligt.. "Gråter du nu igen?" JAAAA det gör jag för i helvete.. "Jaha, varför det nu da?" Det vet väl för fan inte jag din jävla idiot?!
Jag är ju ganska temperamentsfull i vanliga fall, så jag vågar inte ens tänka på hur jag va när jag va på tjocken.. Jag måste vat en vidrig människa att leva med, haha..

Whatever.. saken va att hade Martin bott kvar här nu så hade jag haft ett glas cola i handen inom en kvart. För han är världens bästa.. Men nu gör han inte de, så jag verkar ju inte ha nåt annat val än att köpa den helvetes colan själv.. AH!

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0