I brist på annat..

Jag sitter mest och gör ingenting, jag klickar mig igenom alla möjliga bloggar. Såna som jag i normala fall inte ens läser.. Hamnar på Josefine Craafoords blogg, bläddrar bläddrar. Läser.. Kommer till ett inlägg där hon skriver att "alla vet ju att man blir gravid även om man äter minipiller, vi fick precis 100 mail där folk berättar historier om att dom blev gravida me minipiller." bla bla bla.. Asså ligger det nåt i det hon säger? Blir man gravid även med minipiller? Vet ni nåt om det? Asså seriös fakta, ingen skit ni bara slänger ur er..

Jag vet ju att inget e 100% säkert.. i princip.. Men minipiller e tydligen ingen mening att äta. Det viktiga i allt detta är att det är ju just minipiller jag äter. Ingenting som är självalt, då jag inte kan äta vanliga p-piller för jag spyr som ett litet äckel av dom. Min mage pallar helt enkelt inte det.. P-stav skulle jag aldrig i livet sätta in, för när Syrran gjorde de så hade hon mens typ 3 veckor av 4.. Och så pallar jag inte ha det, blir ju dyrt i längden liksom. Sen blir de ju väldigt lite ligga på de sättet, och jag föredrar ju att det finns bra med sex i mitt liv.. så att säga.. Nej, jag har inte sex när jag har mens. Jag tycker det är riktigt vidrigt.. Och jag har väldigt svårt å förstå folk som har det, tycker faktiskt ni som har det är lite lite äckliga. Men ja, det bryr väl inte ni er om.. Jaja

Som sagt.. De här med minipiller. Jag käkade samma piller när jag blev gravid som jag gör nu. I för sej slarvade jag lite med dom då, och dessutom har ju Tildes pappa (uppenbarligen) superspermier. Men ÄNDÅ, jag kan ändå inte riktigt släppa de. Jag ger mej fan på att jag hade blitt gravid även om jag skött mina piller exemplariskt..

Nu sitter jag här å får lite panik i efterhand... Över vilka ja haft sex med senaste tiden. Lägger handen för ansiktet och suckar HÖGT när jag kommer på R.. Haha hade inte de vat en jävla grej da? Komma te jobbet med en liten bulle på magen då.. Gå in på hans kontor och be om nånting, typ nåt papper som bara han kan ordna fram. Å han får se att jag börjar bli lite sådär typiskt rund.. Och jag tar mej lite på magen så som typiska gravida gör. Nämner kanske i förbifarten hur sjukt ont jag har i mina bröst.. Sen kanske jag oxå råkar nämna att min mens e sen, VÄLDIGT sen.. Jag kan se paniken i hans ögon i mitt hvud just nu. Haha jag ligger med chefen lite som en kul grej och blir på tjocken.. Hade inte det vat så jävla kul? :)

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Ida

Hahahaha! Att ingen annan har kommenterat på detta före mig! Hm... Sjukt roligt! Tack Jennie!

2009-06-07 @ 02:23:51
URL: http://idapix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0