Jag får inte ihop de?

Haha.. Asså ja.. Sitter och går igenom kommentarerna på bloggen och 3 månader tillbaka, kollar vilka freaks som orkar slösa tid på att tala om hur ful jag är om och om igen. Skriver ner IP.adresserna så jag kan samla på mig och kolla upp dom (Snälla kan jag inte få en kommentar till på att det inte går, jag älskar dom kommentarerna för det visar hur sjukt naiva ni är..) Iaf, när jag sitter här och kollar över de så ser jag att en IP.adress kommenterar flitigare än andra.. Men det roliga är att den ena kommentaren kan va "Älskar din blogg, du är verkligen duktig på att skriva. Keep up the good work bla bla bla bla bla.." medans nästa (från samma IP) kan va "asså herregud tror du verkligen att du ÄR snygg? Du är ju faktiskt ful som stryk.. bla bla bla.."
Haha det roliga i detta är att det är ju lite synd om denna människa, för de första så måste ju personen ifråga må väldigt dåligt och va väldigt missnöjd me sej själv, som hela tiden måste tala om hur ful jag är. Det är ju allmänt känt att såna som talar om hur fula alla andra är, är egentligen dom me absolut sämst självförtroende. Och för de andra är ju inte detta nåt som biter på mig, alls.. Jag tittar mig i spegeln var dag och gillar det jag ser! Inte så lite heller.. Hade jag kunnat va ihop me mej själv så hade jag antagligen vat de. Så där sitter denna stackars bittra flicka och faktiskt lägger tid på att knåpa ihop nåt som hon själv tycker är klatchigt. Hon ler antagligen nöjt när hon e klar å tänker: "Haha, där fick hon minsann. Herregud vad jag kan!".. Så blir de så fel, lite synd om henne ändå. Och för de tredje.. Va fan e grejen me att hylla ena dagen och sen spotta på en andra dagen? Haha jag kan inte få ihop de hur mycket jag än försöker..

Denna gynnare är den som roar mej allra mest.. Och vet ni va de bästa är? När hon läser detta kommer hon lämna ytterligare en kommentar.. Jag väntar spänt tjejen, riktigt spänt! E kommentaren riktigt riktigt bra så ska jag tom kopiera in den i nästa inlägg.. De hade väl vat nåt de, en liten stund i rampljuset för din del.. Så kom igen nu, bring it on.. Jag är redo! :)

KÖR!


Bland all denna skit behövs det en bild på Tilde för att sprida lite kärlek igen, haha.. ;)

Kommentarer
Postat av: Nilla

He he, jag tycker du verkar vara en härlig tjej som verkligen vet hur man ska "reta upp" folk, tänk att man kan sitta bakom datorn o bli så j-la förbannad för saker som du skriver ist för o låta bli o läsa din blogg. Och vad vinner man på o vara så fruktansvärt elak, nähä säger bara väx upp!!! Skrattar fortfarande åt ditt inlägg med Denniskorv!!

Ha de gott tjejen!!!!!!!

2009-06-04 @ 17:20:50
Postat av: Ida

Men vafan... Nu är det ju ingen som vågar kommentera! :DJag har också skrivit "Keep up the good work!" Men det är inte mig du syftar på här... Bara så alla vet det... :-)Väntar med spänning...

2009-06-04 @ 17:49:10
URL: http://idapix.blogg.se/
Postat av: Razz

Jag erkänner baby! Det är jag som skrivit. Jag är avundsjuk och vill också vara mamma och festa! Eller oj? Sitter vi i samma båt älskling? Jepp jepp! I love Jennie. Ja, påriktigt. Fooooo real. Jag hjärta dig. Åhh inte nog med det? Skulle skalla vilken fitta som helst av de sluts som skrivit milfen! men fest på detta so plåster på såren?

2009-06-05 @ 07:07:42
URL: http://lattemammajohanna.blogg.se/
Postat av: killen på språng

Det roliga är att du skriver hela tiden att du inte bryr dig om all kritik och att du älskar dig själv osv osv. Men om så va fallet skulle du inte lagt ner så mycket energi och tid på att försöka leta upp vilka som snackar skit och komma med inlägg om hur tröga alla dina läsare är m.m. Det är lätt att se igenom dig... Men jag förstår att det inte kan vara lätt att vara stark alla gånger i din situation, gillar det du skriver för det mesta. Men det här är bara tröttsamt, SNÄLLA sluta försöka visa att du är ngt du inte är..

2009-06-06 @ 11:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0