Jag lever, joda!

Som ni säkert redan förstått så är min dator fortfarande död, Alle har en teori om att det är strömsladden som är åt helvete. Det ska kollas ikväll, och om så är fallet så kör jag till Siba imorrn för inhandling av ny strömsladd.. Då tänker jag även slänga ett öga på en ny tv.. igen..

Jaha... annars da? Körde till Hälleviksbadet med M och Pärlan imorse, stannade till 2 sen fortsatte vi eftermiddagen hos mamma så Pärlan skulle få leka i sin lekstuga och bada lite i poolen. HATAR ha lägenhet i de här vädret, känner mej som världens uslaste mamma som inte kan låta mitt barn ha allt som hon har här hos mormor.
Nej Tilde, nästa sommar är det du och jag som har ett hus. Om jag så ska behöva köpa det helt själv så gör jag det.. Sagt och gjort, nästa sommar SKA vi ha ett hus! Japp.. Och Pärlan ska ha en lekstuga på tomten, och en pool vi kan bada i. Behöver inte va en stor, inte alls, bara det är en pool...

Nej.. nu ska jag njuta av de sista soltimmarna såhär på min första semesterdag. Återstår å se när jag kommer tebaks igen, så fort jag springer på en dator så passar jag på att uppdatera er..

återseende..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0