Låååång text..

Jag brukar väldigt sällan tjafsa med Markus (Tildes pappa), speciellt inte om småsaker. Vi kommer oftast väldigt bra överens och brukar lösa det mesta på ett bra och smidigt sätt. Men denna gången tänker jag inte ge mig.. Planen va från början att han skulle ha Tilde varannan vecka denna sommaren, men sen blev han uppsagd och de ena med det tredje, vilket resulterade i att han inte fick nån semester. Så den ideén slopades.. Annars en idé som jag gillade en hel del, för de skulle innebära att jag faktiskt kunde åka iväg nångång under sommaren. Och inte bara va fast här.. Visst kan jag ha Tilde med mig, men det blir ju en annan form av resa då. Dessutom är hon i trotsåldern utan dess like, så jag kan ärligt erkänna att jag drar mej lite för det.. Det får ni tycka precis vad ni vill om.

Iaf.. Östersjö är Markus helg (han har bara Tilde varannan helg även under sommaren) och nu vill han byta. Vilket inte jag tycker vi ska.. Om jag lämnar Tilde på fredag eftermidda istället för torsda så kan han sticka ut torsda först och främst, sen tex skaffa barnvakt antingen fredag eller lördag. På så sätt får han träffa sitt barn, men även kunna gå ut och dricka alkohol TVÅ AV TRE dagar. Ovanpå detta så har jag planer på fredagen den veckan, som vat planerat jättelänge. Som jag inte har nån större lust att hoppa av.. Jag har som sagt Tilde 24 dagar i månaden, och han resterande. Jag tycker inte att jag ska behöva styra av det lilla jag kan planera den här sommaren, för att han vill va "ledig" hela Östersjö. Mycket möjligt att det är jag som är idioten här, men jag tycker inte det är rätt.

Jag har GÄRNA mitt barn varenda dag året runt, missförstå mej rätt. Ni kommer SÄKERT börja jiddra om att "har man skaffat barn så får man väl för fan ta ansvar för dessa oxå.. bla bla bla" sånt jävla jidder som ni alltid kommer me. Men det är inte det som är poängen här.. Jag har Tilde jämt, och nu har jag för en gångs skull planerat in nånting på min "lediga" helg. Varför ska jag då behöva ändra på det? Nej, denna gången kommer jag inte ge mig.. Jag har mötts på halva vägen så han kan gå ut 2 dagar, och kommit med förslag.. Så jag anser att jag gjort mitt, faktiskt..

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tycker faktiskt att du har rätt. Kan inte förstå honom som har henne så lite, att han inte vill träffa henne mer och ta vara på varje tillfälle liksom.! Hoppas det löser sig!

2009-06-27 @ 19:39:02
Postat av: Thine

Stå på dig. Du HAR rätt. Hans helg-hans val hur han vill lägga upp helgen men det är ändå HANS helg.

Vill han vara barnledig ja då får väl han skaffa barnvakt. Men de e fortfarande hans helg. Ahh..Ja hade blivit pissförbannad!

Hamnar i sådana situationer då & då med Ahgnes pappa-HATE IT..Men vad kan man göra. Det är ett stort minus när sådana saker kommer upp att man icke är tillsammans med pappan till barnet. Trist../T

2009-06-27 @ 20:42:58
Postat av: Anna

Jag vill aldrig lägga mig i din och Markus relation, håller mig gärna utanför där men jag märker ju här på din text att du totalt missuppfattat hans tankar...Dessutom tycker jag inte det är något fel att fråga om man kan byta helg. Det skadar väl aldrig att fråga?

2009-06-27 @ 22:04:57
URL: http://whatabutanna.blogg.se/
Postat av: Mia

jag tycker man ska hålla sig till planeringen, det är nog bäst för barnet. Tror Tilde mår bäst av sina rutiner. Min äldsta dotters pappa har först nu efter nästan 3 år kontakt med henne igen, så jag tror jag känner igen känslan. Och att åka iväg med eller utan sina barn är skilda resor. Jag tror att man kan njuta av att vara utan barnen för att sen ha mer energi till dom när jag träffar dom igen. /Mia

2009-06-27 @ 22:06:28
URL: http://vildaviola.blogspot.com
Postat av: Emma

Jag håller med dig!

2009-06-27 @ 22:38:19
URL: http://emmisenslilla.blogg.se/
Postat av: stephy

tror inte det är någon som tycker du har fel. klart man kan fråga om det går att byta. men med tanke på att du ALLTID är hemma när hon är sjukt och förlorar pengar på det och dessutom har henne som sagt nästan hela tiden så måste han ju förstå att du vill vara "ledig" på östersjö.

varför ska HELA ansvaret falla på kvinnan? eller mamman i detta fallet. mannen bidrar ju precis lika mkt som kvinnan att det ska bli ett barn. SUCK!

2009-06-28 @ 01:20:42
URL: http://stylebystephy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0