Tack Sverige!

Jag har sällskap, av en gammal kär vän.. En vän som inte gillar fotboll, men som jag tvingade mej till att se hela andra halvlek av Sverige-Malta. Och jag tycker det är alldeles underbart att min kille (Nej inte Hampus, Zlatan) äntligen gjorde mål i landslaget oxå. Första för detta året, på tiden.. Att Majstorovic (precis som om jag skulle orka googla den korrekta stavningen, eller hur..) även gör mål är ju lite galet med tanke på att han e back. Men jävligt skoj.. Gillar honom, kan nog ha å göra med att han e gammal Mff-are.. Aja, Källström på plan även idag.. Om det väljer jag att säga INGENTING! Jävla pajas..
Bröderna Elm är ju duktiga, det är dom.. Andra halvlek spelade Rasmus Elm bra fotboll, riktigt bra.. Med en rutin som han inte borde ha, efter så få spelade matcher i landslaget. Skönt å se att Anders Svensson va på plan igen, han behövs.. Va ni än säger, så gör han det! Visst, de blir kanske nån felpass då och då.. Men som sagt, HAN BEHÖVS..

Världens mest ledsamma avsnitt av Grey´s anatomy va de oxå.. Tog 2 min sen bölade jag första gången, och sen i princip igenom hela programmet. Har jag blivit känslig på äldre dar? Nej de får vi väl verkligen inte hoppas.. Eller de kanske skulle gynna mej, va vet jag.. Nu ska jag iaf återgå till soffan och kasta igång en film va de sagt, inget dagis för Pärlan imorrn heller. Måste ställa klockan och komma ihåg å ringa dagis/jobbet bara.. Lovade Nettan det.

NU: Gonatt!

,

Kommentarer
Postat av: cederkvist

Härligt att QUINNOR kan lide om fotboll :)

2009-06-11 @ 11:28:50
URL: http://cederkvist.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag kan faktiskt inte hålla med dej angående Elm, jag tycker han är KASS, Anders Svensson? KASS!(Tappade för mycket när han gick till Elfsborg).. Och Källström, KANON! :)...Helt tvärt emot dig..

Dessutom tänker jag slänga in lite om din "90:a", Hon är inte riktigt vår favorit heller då hon hoppar på Markus en kväll när vi är ute och ifrågasätter din och hans relation..Hon förstår innnte hur ni två kunde skaffa barn tillsammans, vad tänkte ni med???...aja, nu har du väl tillräckligt o läsa :)

2009-06-11 @ 11:34:35
URL: http://whataboutanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0