Analys, vare sej ni vill el inte..

Jag kollar igenom Sveriges 2 senaste matcher, i brist på annat.. Kollar höjdpunkter. Och 3 saker är jag ännu mer övertygad om nu, efter denna veckan.
Kim Källström ÄR verkligen en pajas, han inte på plan att göra! Det finns ju en anledning te att han inte får speltid i Lyon, och får han väl det så är det som back. Inte som mittfältare som han i grund och botten är.
Rasmus Elm är oerhört duktig! Men stark betoning på oerhört.. Om han får va skadefri så kommer han synas i landslaget i många många år framöver. Hans framspel till Zlatans 3-0 mål är riktigt fint.. Och det är en slitvarg, han springer och springer och springer och visar verkligen att han är i landslaget för att stanna. Hans broder Viktor Elm vågar jag egentligen inte uttrycka mej så mycket om, har inte så bra koll på honom då han va lite anonym.
Behrang Safari är oxå riktigt duktig.. Alltid gillat honom, men återigen så kan ju det bero på vilket lag han spelat i senaste tiden :) Han blir nog oxå ett säkert kort att räkna med i framtiden.. ett jävla löp i den karlen.

Och sist, men definitivt inte minst, Zlatan.. Jag vet att jag alltid hyllar honom, men i mina ögon så ÄR han världens bästa fotbollsspelare! Det är inget snack om saken.. Och nu när han i princip är klar för Barca dessutom så tror jag att han kommer bli ännu bättre, om det ens är möjligt.
Det är ju inte konstigt att han inte presterar exakt lika bra i landslaget som han exempelvis gjort i Inter detta året. Han har ju inte alls såna klasspelare omkring sej som han har i Inter. Givetvis hjälper det honom.. Men jag anser ändå att han håller minst 2 klassar högre än va resten av landslaget gör.

Jaja, det var nog mest detta jag ville få ur systemet.. Fritt fram att kasta in kommentarer om att jag inte kan ett skit om fotboll och borde hålla käft istället, det brukar ni ju göra. Och det är ju synd om vi ska bryta en tradition, tycker ni inte? ;)

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Johan

Du kan ju det här med fotboll, finns inte så gott om tjejer som faktiskt har koll. Skön blogg btw!!

2009-06-11 @ 18:03:02
Postat av: Anonym

Ah seriöst! Varför tror du jämt att du vet allt och kan allt?!? Så jävla tröttsamt att läsa din värdelösa blogg!!

2009-06-11 @ 21:48:14
Postat av: Therese

Men sluta läs den då om den är så jävla tröttsam! Börjar fan bli trött på alla idiot kommentarer på denna sidan.

2009-06-12 @ 07:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0