Va fan händer?!

Vaknar tjugo i 7 av att mamma har skickat ett sms och meddelat att mormor är påväg te Akuten i Karlskrona.. Min mormor, som är frisk som en nötkärna. Inte min morfar som balanserar mellan liv och död mest hela tiden, utan min MORMOR.. Och det var dessutom nåt med hjärtat! Mer har jag inte hört.. Jag känner mest att detta är mer än jag kan hantera. Och jag är väldigt glad att jag inte ska jobba idag, för det hade helt klart blitt pannkaka av de. Jag är inte alls bra på att hantera saker som har me sjukhus el döden att göra, överhuvudtaget.. Och varför min mormor av alla? Jag klarar mej inte utan henne, jag skulle bokstavligen gå under om hon lämnar in. På riktigt, det finns inte på världskartan..

Dessutom har jag sån huvudvärk idag som jag aldrig nånsin haft.. I bakhuvet typ. Inatt blev jag rädd och trodde jag fått en hjärntumör el nåt, för jag såg knappt inget på höger öga för jag hade så ont. Va bara en enda stor gröt på höger öga.. Då ska det tilläggas att jag inte på nåt sätt är hypokodriskt (heter de ens så?) lagd, som vissa andra i min umgängeskrets. Men den här huvudvärken skrämmer mig lite.. Eller de skrämde mig när jag inte kunde se riktigt snarare. Tog ett par panodil men dom har fortfarande inte hjälpt.. Va fan e de här för huvudvärk? Finns de nån utbildad sjuksköterska bland mina läsare som kan tala om för mig att jag inte har en hjärntumör så jag kan lugna ner mej?

Nu ska jag vänta på samtal av mamma igen, så jag kan få åka in te mormor i Karlskrona. Jag vägrar sitta här och bara vänta.. Aldrig i livet!

Bra så!

Kommentarer
Postat av: Ida

Inte sjuksköterska, men har erfarenhet av migrän.. Gissar att du har migrän... Då brukar man se konstigt...

2009-06-12 @ 09:52:29
URL: http://idapix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0