Va var det jag sa?!

Ni kallar mej bitter för att jag inte gillar Rockfestivalen.. Allt jag säger om det är: Seriöst, skärpt er!

Och idag påväg hem från jobbet så får jag allt så snygg bekräftat för mig, att det bara är inkompetenta äckel som hänger på Rockfestivalen. För det första får man köra i typ 30 från Pukavik te Ysane, för att de springer massa jävla idioter över gatan jämt å ständigt. Så bilar måste tvärtstanna te höger och vänster.. När blev det okej? Bara undrar liksom.. När jag sen kommer precis innan Statoil i Norje så ställer sej ett jävla långhårigt äckel och PISSAR rätt ut i gatan! När fan blev de normalt? Hur kan nån komma och säga att folk där ute beter sej normalt?
Och vad händer nu? Jo det börjar pissregna... HAHAHA de kan du ha ditt jävla svin, just nu pissar Gud dej i ansiktet för att du beter dej som ett drägg.. GRATTIS!

Bra så!

Kommentarer
Postat av: stephy

haha jag tycker som vanligt att du är alldeles underbar! :D

2009-06-05 @ 18:15:33
URL: http://stylebystephy.blogg.se/
Postat av: Anonym

jisses du blir bara töntigare för varje inlägg! du är jättemycket fjortis. Bra så!

2009-06-07 @ 02:36:03
Postat av: Anonym

hur jävla normal är du då?

2009-06-07 @ 19:02:10
Postat av: Anonym

Hon är inte normal.. Jag vet så mycket om henne.. Tycker synd om hennes barn som har en sån äcklig mamma som hellre slänger in sitt barn till mormorn och super sig full nere på Killeboms öltält för att sedan knulla nere på slottsudden och och skratta åt folk när dom blir nerslagna på stadens gator!! Sånt är ju inte normalt.. Väx upp och låt andra ha sina livsstilar som dom vill ha dom!!

2009-06-07 @ 19:48:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0