Alla på samma ställe?

Fy fan.. Hemma vid 2 igen, gick och la mej i sängen direkt. Kände mej fortfarande småfull.. Vaknade för 10 min sen typ.. Och jag är ändå trött, märkligt de där alltså.. Hur kan jag va trött? Har väl i för sej lite sömn att ta igen efter min sjukvecka.. Sen e de väl bara att inse att jag är nog inte riktigt me matchen än.. Ändå ska jag ut och harja ikväll, väldigt dumt egentligen..

Haha ser att min IDIOT te granne håller på och flyttar.. Hon som bara gnäller och gnäller jämt. Ingen kan va gladare än jag för att hon gör de, för det är fan i mej en riktig liten f***ta.. Sjukligt trött på pensionärer som har inte har nåt bättre för sej än att gnälla på sina grannar över minsta lilla.. Jag funderar på att gå ut och erbjuda mej att hjälpa te så fanskapet kommer härifrån snabbare..

Nej fan jag måste tända till nu, som Ali hade sagt.. Detta håller inte.
Dessutom känns detta som en sån kväll när jag skulle kunna få för mej att skicka iväg ett sms till honom, med andra ord så borde ja låta bli drickan idag.. Hmm, perfekt..
By the way.. Låta bli Altona igår va en för jävla bra idé visar de sej idag. Alla 3 exen va där, 2 bor inte ens i den här stan längre ändå lyckas dom va där samtidigt.. De hade vat lite mer än va ja fixat känner jag :)

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0