De här med att fickparkera..

Haha kom precis på en förbannat rolig grej från i fredes..
Varken jag eller Harrysson hade några mynt på oss, så vi va alltså tvungen att hitta en parkering där vi inte behövde betala. Och efter mycket om och men hittar vi en.. bara de att man måste fickparkera.. Det är INTE min starka sida, inte ens lite. Å då Harrysson inte har körkort så va de ju ingen snack om saken vem som skulle va tvungen och genomföra detta.. Så jag provar ett par gånger, går åt helvete.. Så Johanna går ut för att försöka dirrigera (Nej jag har ingen ANING om hur det stavas..) mej, vilket hon inte är särskilt bra på haha.. Så det blir ingen större förbättring faktiskt..
Som allmänt känt är det sådär med mitt tålamod, så jag ger upp.. skiter i vilket.. "Får jag försöka?" kläcker tjejen-utan-körkort ur sej. Hmm, fixar du det da? Min bil kommer väl inte gå sönder? svarar jag.. "Neeeeejda..."

Sagt och gjort.. vi byter plats och jag börjar dirrigera istället (som sagt.. stavningen).. Haha och vi lyckas på första försöket.. Sväng vänster vänster vänster.. rätta upp ratten och backa sista biten.. sådär låter jag..
Så med andra ord så gjorde vi en FELFRI parkering, bara det att det var Harrysson-utan-körkort som klarade de.. Det säger en hel del om min förmåga att kunna fickparkera :)

Bra så!

Kommentarer
Postat av: johanna

Haha ja absolut, men fan va bra vi gjorde det! Man får ta till alla knep man kan... Två blondiner löser allt hjärtat=)

2009-03-08 @ 13:46:43
Postat av: Anonym

hihi, men ni vet väl om att man kan betala med kort i parkeringshusen!? ;)

2009-03-08 @ 14:28:38
Postat av: Anonym

nä inte i Karlskrona

2009-03-08 @ 20:37:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0