Face to face.. Nej tack!

Tanken är att jag ska börja jobba 100% på jobbet, istället för 75% som jag gör nu.. 75% gynnar i för sej både mej och Tilde mycket mycket mer, på alla plan utom det ekonomiska.. Så som sagt, tanken är att jag ska börja jobba 100%.. Pratat me alla möjliga människor på jobbet om detta, men i slutändan så hänvisar alla mig till R.. Jag måste alltså gå genom honom, och kolla vad han säger. Tydligen..
Detta har jag dragit mej för hela veckan.. allra helst pratar jag inte mer än nödvändigt med honom, pga alla omständigheter. Trots att han är min chef.. Men det brukar alltid finnas nån som kan svara på mina frågor, eller lösa min problem utan att jag behöver prata me honom. Fram tills nu då.. tydligen..

Så efter mycket om och men bestämde jag mej för att skicka iväg ett sms.. (Nej, face to face på jobbet är INTE mitt förstahandsval..) Och nu hoppas jag på ett svar, så vi kan ta de hela över sms.. Kalla mej gärna fjantig, men just nu är det allt jag reder ut.. Sms.. inget annat.. Å det hoppas jag han oxå förstår..

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0