Fokusera på viktiga saker!

Nej asså jag har faktiskt inte så mycket att säga, detta har varit en ganska lam helg.. Förutom i fredes förstås! I för sej har jag fått chans och vila upp mej riktigt rejällt, sover ju som bekant ganska illa.. Och just nu känner jag mej dessutom ganska stressad över alla nya system jag helst ska kunna tills imorrn.. Känner mej lika förvirrad över det som en ensam 3 åring inne på Ikea.. eh typ..
Dessutom ska jag sitta ensam inne på ett kontor med R nångång nästa vecka och gå igenom schema+lön.. Jag gillar inte den tanken alls, men det är heller inget jag kan undvika.. Måste komma på nåt som kan hjälpa mej att stänga av allt annat, och svälja tanken på att slå honom över truten.. Hmm, de där lät ganska elakt.. Äsch, jag tror faktiskt jag har läget under kontroll.. Hade vat värre för 2 veckor sen..

Bla bla bla.. Jag har faktiskt inget vettigt att säga.. Beck börjar snart, och jag har bunkrat upp med Ben&Jerrys och lite cola.. Så ja kommer nog må som en prinssesa snart under mitt täcke :)
Har vat förbannat dålig me kameran nu ett tag, men det har faktiskt varit enkelt att jag inte hittat den.. Förrän idag när jag städade undan lite här.. Så ska försöka bättra mej på den punkten..

Bra så!


För övrigt har Syrran blitt en jäkla dejt-fjant.. Bilden här ovan har iiiiiiiiingenting med saken att göra, haha.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0