Home again..

Så ja.. hemma igen! Ganska mycket kläder rikare, och efter en mysig kväll hos Harrysson.. Skräpmat och Så ska det låta, haha.. Har dock en viss tendens att alltid sluta i att vi sitter och pratar jobb, men det blir nog lätt så.. :)

Imorse när jag vaknade hade jag ett sms från H där han klockan 02.47 inatt hävdar att han brutit handen.. Haha, imorse hade han ingen aning om vad han menade me de.. Så nej, tydligen har han inte alls gjort de.. :)

Köpte en sjukt häftig kjol te Pärlan igår inne på HM, en kort kort jeanskjol.. Hon kommer va snyggast på stället me den, haha.. Pärlan är med hennes moster uppe på svarta led och kollar på DM. Jag hann inte riktigt med det, dessutom regnar det ute.. Så jag ska passa på att ta en dusch nu, kolla igenom mina papper från utbildningen och kolla så allt sitter.. Och sen bara invänta mitt barn, som för övrigt är världens bästa.
Ikväll blir det mys med massa godis, ett glas vin och Melodifestivalen.. Dock inser jag nu att precis ALLA mina vänner e upptagna ikväll, har ni vat me nåt sånt sjukt? Att ALLA är upptagna samtidigt.. Galet.. Så om det mot förmodan är nån av mina bloggläsare som inte har nåt för sej ikväll så är ni varmt välkomna, haha...

Nu kommer Syrran med lite överbliven taco´s från sin dejt igår med M.. Haha så söta!

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0