Hur nöjd?!

Usch, lång dag.. tog evigheter i karlskrona, men denna gången snetände hon iaf inte på den lugnande medicinen.. Så allt gick bra.. Detta borde ju va sista gången sägs de, ingen skulle bli gladare än jag om så va fallet :D

Aldrig under en och samma dag har jag fått så mycket komplimanger som idag.. Första Björn säger när man kommer te jobbet är hur snygg jag är idag. Och bara en sån grej att de kommer från Björn är helt galet.. Han e inte den som säger sånt, haha.. Sen nån timme senare så kommer Inger och säger "Nämen guuuuuud så snygg du är idag, du kläääär verkligen i lila" på den sjukaste stockholmskan :) Och Harrysson oxå för den delen.. Men där skulle ja kunna ta på mej en svart sopsäck och hon hade tyckt om mej ändå :D Tom Kristina mummlade nåt där ett tag..
Haha men sjukast av allt är nog när jag står ute i korridoren (anledningen till att jag står i korridoren va att sköterskan som skulle sticka Tilde tyckte jag såg blek ut och ville inte att jag skulle svimma där inne..Nähä nej, men ensam i korridoren går bra da?) och det kommer förbi en sköterska som säger "Gud så snygg du va i den färgen.. klär dej verkligen".. Haha gissa om jag växte typ 3 meter idag, nej väl :)

Nej.. nu måste jag ha lite mat i magen. Sen lägga mej på soffan.. Ryktet säger att H ska komma när han e klar me pokern, men vi får väl se.. Kanske att han vinner tuneringen idag igen ;)

Bra så!


Som vanligt har bilden inget me texten att göra.. men kolla KnullarN da.. hahahaha..

Kommentarer
Postat av: Johanna

så sant darling, allt klär en skönhet!!!

2009-03-27 @ 06:14:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0