På bättringsvägen..

Idag mår jag bättre, igår va mitt livs värsta dag.. Jag orkar i för sej bara ligga på soffan idag oxå, men jag spyr inte.Så jag behöver med andra ord inte sova på toaletten.. Och jag låter inte som en gammal kärring på 100 bast varenda gång jag försöker vända mej i soffan..
Pärlan är på dagis, mamma lämnade henne där och min syster (som råkar jobba där) ska ta henne med sig hem när hon slutar vid 4. Jag saknar min Pärla riktigt riktigt mycket, har inte sett henne sen igår morse.. Dessutom ska hon till sin pappa i helgen, så då ser jag inte heller till henne sådär överdrivet mycket..

Tildes mamma funderar på att bli full i helgen.. va på tok för länge sen.. Harrysson får fortfarande inte dricka, det tycker jag är förbannat tråkigt.. Man kanske kan få me henne ändå? Va tror ni om det? :)
Syrran och Emelie va eventuellt sugna oxå.. Steg 1 är ju bara att bli frisk först, om jag får bestämma så är jag på jobbet imorrn. Jajaja jag vet att jag borde va hemma och vila tills jag är helt frisk.. Men va fan..

Aja, mamma är och handlar lite till mig.. Har inte ätit sen lunchen på jobbet i måndes, å då åt jag knappt nånting förresten, för de åt Viktor upp.. :)

Bra så!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Harrysson är med på detta=).. En kväll med Jennie tackar hon absolut inte NEJ till.. =)

2009-03-11 @ 12:36:18
Postat av: Anonym

Jag vill me.... trött på att bara va hemma :( /Ö

2009-03-11 @ 19:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0