Pärlan älskar sin pappa!

Jajajaja.. dålig bloggning idag, jag vet.. men har inte vat hemma mer än 5 min och vänt i princip.. Körde lunch på stan med Emelie, Johanna och Pärlan.. Sen en sväng på stan, och sist men inte minst till Karlshamn för att lämna Pärlan.. Hon har tjatat om sin pappa sen igår. Idag när vi kom te Karlshamn skulle vi in och handla på Citygross innan vi skulle lämna henne.. De första ungen skriker när vi parkerar är PAAAAAAAPPA högt och länge.. "Jaja, snart ska du till pappa.. vi måste bara handla först" svarar jag.. "Men maaaamma.." säger hon då och tittar på mej med sina stora blåa fina ögon..

När vi sen efter mycket om och men kommer fram till Markus och Pärlan ser sin pappa så skiner ungen upp värre än solen själv.. Jag kan inte hjälpa de, men jag blir helt varm i hjärtat av detta.. Att man märker på henne att hon verkligen älskar sin pappa. Jag tycker det är helt underbart.. Vi har i princip aldrig ens haft ett förhållande, han och jag.. trots att vi gjorde ett tappert försök en gång i tiden.. Just därför blir jag lite extra varm i hjärtat över att Tilde och Markus har en så bra relation. Iaf efter vad jag förstått det på henne..

Aja, nu ska vi inte bli bölfärdiga här.. Jag dricker trots allt vin, och de snackas om Altona idag.. haha.. Vi får väl se hur denna kvällen slutar. Nu är det Så ska det låta, det får inte missas ;)
Hörs imorrn mina vänner!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0