Slut i huvet!

Nu är vi där igen, när jag vill skriva SÅ mycket. Men ändå ingenting. För en sak har jag lärt mej på denna resan, man kan faktiskt inte skriva precis allt som kommer upp i huvet.. Men jag hatar att hålla igen, hatar att inte kasta ut mitt privatliv som jag själv vill.. Men när det drabbar nån annan oxå så måste man ju faktiskt tänka till en gång till.

Jag är så sjukt slut i huvet.. De va så mycket information på utbildningen idag så ett tag va jag tvungen att sortera lite i hjärnan på mej för att få plats med all ny information och samtidigt lyckas komma ihåg den.. Då ska de ändå tilläggas att detta va den "lätta" delen av veckan. Onsda torsda nu kommer jag väl antagligen snurra till de så mycket för mej själv att det bara blir pannkaka av allt..
Sen kan jag bli vansinnig på folk som ställer samma frågor om och om och om och om igen.. Inga namn nämnda.

Idag fick jag min första lipande kund i luren.. Hon grät verkligen, och jag kunde inte ens hjälpa henne med hennes problem. Fick helt ont i magen.. Jag som inte ens klarar av folk som gråter i normala fall, hur skulle jag klara ut henne?

Ja ni ser, det blir inte så mycket intressantare än såhär när ja inte kan skriva va jag vill.. Kanske att jag skiter i vilket snart och kastar ut allt som rör sej i huvet på mej ändå.. Det vet man aldrig.
Det är det som är hela tjusningen med den här bloggen.. Ni vet aldrig va man kan hitta för märkligt här ;)

Bra så!


En favorit i repris, i brist på andra bilder.. typ.. Mmmm :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0