Snart helg.. jeeeej!

Haha det har ramlat in sms idag om vem jag fick en utskällning av.. Jag trodde jag skrev att det var av en kund på jobbet, men tydligen gjorde jag inte de.. Så roligare än så var det inte, haha..

Jaha ja.. sista dagen på utbildningen imorrn.. Det mesta har satt sej efter denna veckan, men finns fortfarande lite kvar som jag behöver ha bättre koll på. Men jag tar med mej papperna hem imorrn över helgen, så kan ja titta lite till på det..
Men först och främst imorrn så ska det spenderas pengar i Karlskrona.. Va evigheter sen jag köpte nåt till mig själv, så det behövs.. Tilde behöver i för sej oxå lite grejer.. Sen måste jag köpa massa tråkigheter som smink osv oxå, som börjar ta slut.. Det roliga är dessutom att idag på tåget hem så hittade jag ett presentkort på HM på 500 spänn, som jag helt glömt bort.. Sånt e alltid nice :)

Får se vad jag och Harrysson hittar på, på kvällen sen.. Ska bli skönt att inte va hemma, och inte dricka.. Bara ta det lugnt och andas lite, nån annanstans än hemma.. Faktiskt.. Sen tycker jag ju om Fröken Harrysson ganska mycket dessutom :)

Imorrn serveras det Amerikansk buffé på Bergslagskrogen på lunchen.. Snoff hade önskemål om det, så givetvis blir det så.. Allt som han säger är ju lag.. Ehhhh eller? :)

Bra så!

(Imorrn funderar jag på att va flitig med kameran och sätta ihop ett "min-dag-i-bilder" inlägg.. Fast då kommer det nog inte upp förrän på lördan när jag är hemma igen.. Det svåra är att ta kort på allt man gör bara, haha..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0