Städa el inte städa..

Jag hade ett raffigt inlägg pågång för nån halvtimme sen, skulle bara kolla klart på avsnittet av Desperate Housewives. Och nu är inlägget som bortblåst, varför tryckte jag bara inte på paus och kastade ner orden i huvet i bloggen istället? Hmm..

Jag är rastlös, förbannat rastlös.. Det börjar ta ut sin rätt att jag legat på soffan i 3 dar.
Imorrn har jag massor av saker att ta tag i.. Måste dammsuga klart, tog halva lägenheten idag men mer pallade jag inte. Städa undan på Pärlans rum, handla, springa inom systemet som heller aldrig blev av idag, sola en gång till, lämna Tilde hos sin pappa vid 3 tiden.. Och på kvällen ska jag och Mamsen gå och kolla på "Män som hatar kvinnor".. Tror hon skulle försöka få me sej Farie oxå..
Syrra(Internt, hon heter såklart inte så.. Utan Marie.. Men småbarn kan ha svårt me uttalen ibland..)

Syrran har lånat min kamera.. Synd de, annars hade ja nog haft en för jävla rolig film på Pärlan och bjuda på idag. Jag sa snällt till henne att gå in på sitt rum och plocka undan sina saker, lägga dom i hennes backar. Detta brukar hon faktiskt reda ut ganska bra, trots att hon bara e snart 2.. Men idag så tittar hon bara på mej och suckar.. Så jag ber henne igen, då suckar ungen igen men går in på sitt rum och börjar plocka.. Efter att ha lagt i en bok och en docka i hennes lådor anser hon att hon e klar, för då kommer hon ut med armarna i luften och säger: "Så!"
Den här föreställningen hade gjort sig bra på film.. Men å andra sidan så ska ju hennes mamma bli full i helgen, så det kan nog bjudas på en liten föreställning då oxå.. :)

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0