Vad fan händer?!

Herregud, åker med Emelie hem från jobbet.. Känner redan vid 16 snåret att jag inte mår helt okej, eller min mage mår inte helt okej snarare. Får ondare och ondare men tänker att de e väl fan bara å bita ihop, jag är ju hemma snart.. Emelie kommer och vi sätter oss i bilen, mår helt plötsligt vansinnigt illa. Klarar mej hela vägen till Karlshamn, där får vi stanna på Coop så jag får springa in på toaletten och TOKspy! Galet..
Hör hur nån går in på toan jämte precis när jag ligger där å kastar upp innehållet i min mage.. inte alls pinsamt väl? Neeeejda.. Stannar inne på toan tills jag hör att den jämte har gått ut och gått iväg.. Mådde genast lite bättre efter de, kände iaf att jag inte behövde spy i en påse..

Kommer hem, sätter mej en snabb sväng vid datorn.. Funderar länge på om jag ska handla el inte, me tanke på mina spyattacker. Känns bra i magen så jag sätter mej i bilen och kör te Konsum (Nix, jag handlar fortfarande inte på Ica..) Hinner fan i mej inte mer än komma innanför dörrarna förrän jag känner att spyan sitter i halsen på mej.. Kastar snabbt ihop de jag ska ha och glömmer hälften. Betalar och snabbt ut i bilen igen.. Känner att jag inte klarar en sekund till, parkerar bilen här utanför och RUSAR in på toa för att lägga pizza nr.2 för dagen..

Jag vet inte jag men va fan.. kan man inte bara skratta åt de? Hur länge ska min mage hålla på såhär? Det är väl inte maginfluensa igen? Eller? Jag har ju vat frisk torsda-sönda.. Eller så kanske jag skulle stannat hemma och vilat i lördes? Hmm, mamma kommer gotta sej i att hon fick rätt............ igen!

Bra så!

Kommentarer
Postat av: agda

Du har inte funderat på att du kan vara gravid????

2009-03-16 @ 21:17:46
Postat av: Anonym

Du är väl inte gravid?

2009-03-17 @ 10:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0