Vi rensar mobilen!

I brist på annat så tänkte jag tömma min mobil.. Eller snarare tömma mobilen på de kort som inte hamnat i nån mapp, utan bara ligger där till ingen nytta.. Oftast är det dom bilderna jag haft en tanke till bloggen med, men sen har det aldrig blivit av.. Aja, here we go :)


Inget direkt syfte me denna bilden.. Tycker mest att Pärlan e underbart söt i vingar och solbrills :)


Haha den här bilden tog jag sist när jag va hos Carro, hennes grannes unge har alltså på riktigt en sån här cykel.. Skulle blogga om denna och skriva nåt klatchigt men de blev visst aldrig av.. Men seriöst, kolla in cykeln?! Hahaha SÅ rolig..


Återigen vingarna.. Men denna gången har hon även sitt trollspö i handen. Söta söta SÖTA unge :)


Haha bilden i Comersen ja.. På cheferna på jobbet. Haha R ser ut som.. Ja jag vet inte vad.. Kan va den sämsta bild som nånsin tagits på honom, medans B ser väldigt stilig ut. Skrattar lika mycket varenda gång jag ser denna :)


Den här bilden skulle bara fylla en enda funktion.. och de gjorde den oxå..Dom här 2 bilderna här ovan minns jag syftet med tom.. Jag skulle göra ett "min-dag-i-bilder-inlägg", men detta va allt jag kom ihåg att fota.. Så det sket liksom sej.. Aja, min arbetsplats iaf. Hade precis städat och sorterat bland mina papper, det är nog det jag vill visa på bild 1.. Bild 2? Tjaaa, ingen aning.. Man ser iaf klart och tydligt att jag inte gör nånting arbetsrelaterat just då.. :)


Naaaaw, mammas flicka när hon va sjuk och vi mös på madrassen framför tvn..


Samma här.. Men frågade henne flera gånger om det inte skulle va skönare och ligga me hela kroppen PÅ madrassen istället. Men hon envisades med att ligga såhär.. Benen utanför.. Haha..


Haha den här bilden tog jag idag på tåget hem.. Ni ska skita i allt utom killen i mössan, de han jag försökte fota lite diskret. Varför? För att han va riktigt jävla snygg och jag hade stora problem med att sluta kolla på honom :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sista bilden, ANDRE JOHANSSON? Människa lilla, älskade lilla varelse. :)

2009-03-17 @ 21:26:46
Postat av: Anonym

Herregud har du inget annat att göra??

2009-03-19 @ 23:32:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0