Vi tar det i omgångar..

Idag är det inte mycket med Pärlan.. Igår när hon spydde ner hela sin säng och inte kunde sova där så hämtade vi jättemadrassen från förrådet och bäddade framför tvn. Ville ha henne jämte mej så jag hade koll, men helst inte i min säng.. Så vi löste de såhär istället. Och hon sov faktiskt nästan hela natten, på mej i för sej så ja inte kunde sova. Men huvudsaken e att hon fick sova.. Vaknade vid 6 och pratade om att hon ville äta, men tyckte de va lika bra å vänta lite.. Tills magen lugnat ner sej. Fick henne att somna om till halv 10, då ja vaknar av att hon sitter upp jämte mej och klappar mej på kinden samtidigt som hon säger: "Nenniiiii" (Jennie) av nån anledning... haha, söta söta söta unge..

Började jiddra om att äta då oxå, så nu har hon fått en macka och lite vatten.. Hon åt inte upp allt utan traskade in på madrassen igen och kröp ner under täcket framför Pippi. Nu ser det ut som hon somnat igen..
Hon ska te Markus kl 3, vilket kommer innebära att jag kommer va supernojjig över hur hon mår och hur det går för henne.. Så i helgen måste de uppdateras mycket i bloggen Anna, så hennes mamma inte kryper på väggarna här hemma :)

Funderar på en dusch nu medans min sjukPärla vilar sej.. Jo, så får de bli..
Bra så!


Kommentarer
Postat av: Moster

Jag är världens bästa moster och du är världens bästa mamma! wooooho, vilket team! hahahahaha ;) Jag älskar er!<3

2009-03-14 @ 22:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0