Böter!
Kommer ut till bilen och möts av den här helvetes lappen! Jag märker inte den förrän jag hoppat in i bilen och försöker slå på vindrutetorkarna.. Ut ur bilen igen, parkeringsböter! Hur fan är det möjligt? Jag börjar tänka tillbaks på veckan som gått, och hur detta kan ha gått till. NEJ, jag har minsann inte stått felparkerad.. Det är jag helt säker på! Det finns en sak jag hatar med den här stan, och det är just de här förbannade datumparkeringen. Sist jag bodde i Karlshamn så spenderade jag flera flera tusen på böter just av denna sort.. 500 spänn var gång! Därför är jag oxå extra nogrann och kolla efter nu, så jag VERKLIGEN står rätt!

Läser på helveteslappen och ser att det står torsdag den 19/11, och att min bil skulle stått fel mellan 7-9 på morgonen på vinkelgatan. Börjar leta i minnet.. Tooooorsdes, tänker jag för mig själv. NEHÄ DU lilla pajasvakt, då var jag hemma med Tilde för hon va sjuk. Då stod min bil på Regeringsgatan, där får man stå alla dagar utom TISDAGAR har jag lärt mig! Kom även ihåg att mamma kom vid 12 tiden den dagen, med blöjor hon hade köpt. Och lämnade även min matta.. Såhär löd vårt samtal då:

Mamma: Jag tror din bil står olagligt.
Jag: Nej, det gör den absolut inte. Den står på en tisdagsparkering, det är torsdag idag.
Mamma: Ja men jag menar att den står lite lite utanför den gula markeringen.
Jag: Äh, det där bryr dom sig inte om. Det spelar ingen roll..
Mamma: Men det är en parkering här precis utanför (dvs där jag skulle fått parkeringsböter), ska jag flytta bilen så står den ju precis utanför dörren. Skönt va?
Jag: Ja, det kan du väl få göra om du vill. Tack så mycket!

Precis här kommer jag på att den här jävla parkeringsfittan.. Nejda, inte fittan, parkeringslisan har lappat min bil fel. Nu är jag fullständigt vansinnig, och är i full färd med att slita fram min mobil i väskan för att ringa polismyndigheten i Karlshamn och be dom avskeda den odugliga dåren som har lappat min bil fel!

Och så slänger jag ett öga på registreringsnumret som dom har antecknat på min böteslapp. Ser ni vad det står? Registreringsskylten på min bil är PBP 923.. Står det så där kanske? Va? NEJ.. Det gör det INTE!
Så jag har bara en enda sak att säga till ägaren av en liten ful bil med registreringsskylt XKJ 968:

OM DU TROR ATT JAG TÄNKER BETALA DINA BÖTER DIN JÄVLA DÅRE SÅ TROR DU FEL!
Bra så!

Kommentarer
Postat av: Paugen

Smsa regnumret till 72503 så får du reda på vem det är ;).

2009-11-23 @ 18:43:41
Postat av: Stephy

HAHAHAHAAH folk är för roliga! vad tror dom lixom? att dom ska komma undan? haha

2009-11-23 @ 22:01:19
URL: http://stylebystephy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0