Brinn i helvetet folktandvården!

Vad tror ni dom gjorde med min tand? INTE ETT SKIT.. Hon spolade lite, det hela va över på 10 min. Och jag hade ÄNNU ondare när jag gick därifrån än när jag kom dit.. Jag bad på mina bara knän om nårra tabletter som kunde ta bort den värsta smärtan, så jag iaf kan sova om nätterna. Och äta nånting.. Men nejda: "Ta en alvedon innan du ska sova, och ät bara soppa!"
VA? Jaha.. redan provat alvedon-kortet inatt, det funkade absolut inte. Och soppa? Va är det för grej? Precis som folk äter det.. MYCKET svårt å se att jag ska köra och jobba imorrn, såhär ont kan man inte ha. Till och från bråkar tanden så mycket med mig att jag blir helt svettig, och bara vill lägga mej när och gråta. Ja, som ett litet barn.. Korrekt uppfattat! Dock kom säsong 5 av Grey´s anatomy nerramlandes i brevlådan idag, DET gynnar.. Ska jag va hemma från jobbet imorrn och tycka synd  om mej själv så har jag ingenting emot att ligga i soffan och kolla på Grey´s och dricka Chailatte, precis heeeeela dagen..

Aja, ska se om jag orkar leta mig hem till familjen Rasmussen senare ikväll. Kenty skulle visst till Pucken och kolla fotboll.. Så då passar jag på och snor åt mig lite kärlek av hans sambo och barn!

Bra så!


Haha jävligt ogynnsam bild på oss..!

Kommentarer
Postat av: Tezz

Känner igen det där!!! Jag har sprungit hos tandläkarn 6 gånger på 7 månader. Dock har jag fått penicillin. Vad har dom sagt att det är då?

2009-11-24 @ 17:44:05
URL: http://tezzizen.blogg.se/
Postat av: Fluortanten

Stackars dig, låter som att pencillin är det enda som hjälper i ett sånt läge,,,,dra ut tanden (om det nu är en visdomstand)

2009-11-24 @ 18:20:04
Postat av: Sanna

ja fy fan va jag hatar allt som har med folktandvården och tandläkare att göra...dyrt och jävligt är vad det är

2009-11-24 @ 19:22:55
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0