Kärlek?

Jag har haft för lite att göra senaste dagarna, så jag har kollat igenom alla avsnitt av Ensam mamma söker. Och jag vet inte, men plötsligt slås jag av hur lite jag gillar mitt singelliv. Det har ju snarare varit mitt problem senaste tiden, att jag inte hittat nån för jag trivts så bra med att va själv. Komma och gå som jag vill, göra vad jag vill, prata med vem jag vill, hänga med vem jag vill.. Inte behöva anpassa mig efter nån annan.

Jag tror lite det var därför det inte funkade med mig och Martin (utöver att han är en manshora), för att jag inte va redo för ett förhållande. Jag trivdes så bra på egen hand, jag var inte redo att göra slut med mitt singelliv. Vi två hade det så bra ihop att det inte fanns plats för Martin fullt ut.. Och det var riktigt riktigt länge sen jag kände att jag längtar efter ett förhållande, längtar efter att ha någon att dela sitt liv med. Kan inte ens komma ihåg sist jag hade den känslan.. Men samtidigt, öppnar man inte upp sig för någon och släpper in någon i sitt liv, ja då kan man inte heller bli pissad på..

För första gången på evigheter så känner jag att jag hade gillat att ligga hemma i soffan och mysa. Fläta ihop varandras händer, dela en flaska vin, dra igång en bra film och bara kramas.. DETTA längtar jag plötsligt efter! Allt detta insåg jag efter 5 avsnitt av Ensam mamma söker.. Hmm!

Jag tror jag är klar med singellivet, äntligen.. Jag känner att det är dags att gå vidare, och försöka hitta kärleken. Jag vill ha mer kärlek i mitt liv inser jag nu, och det är verkligen på tiden..

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0