En hemma-dag!

Den verkliga anledningen till varför jag och Pärlan är hemma från jobbet idag är för att hon la en pizza vid 5 imorse, och har väckt mig av och till hela natten för "Lille ont magen".. Nu ett par timmar senare verkar hon dock må bättre, fortfarande inte fått henne att äta nåt annat än 1 bit choklad. Och hon ligger mest på soffan, men hon verkar må bättre iaf.. Och inget mer kräk har jag fått torka.

Nu däremot mår jag fruktansvärt dåligt, vilket jag i för sig gjorde redan igår. Men nu orkar jag knappt resa mej från soffan, jag bara ligger där helt jävla slut. När Tilde ber om dricka då och då, och jag måste gå ut i köket, så känns det som jag ska svimma. På riktigt.. Ovan på detta så är Tildes blöjor slut, men det finns inte en teoretisk möjlighet att någon av oss har energi för att ta oss till Citygross.

Så.. ja.. Mamma kommer hit innan sin kurs och lämnar en vit matta som hon köpt åt mig på Ikea, som jag snålade ur på sist. Den kommer bli skitfin under mitt bord vid tvn.. Vit matta tänker ni? I vardagsrummet? Med en 2,5 åring i hushållet? Ja, ni tänker antagligen så.. Precis så tänker jag oxå! Iaf, det jag skulle komma fram till är att jag hoppas att mamma kan stanna och köpa ett paket blöjor åt oss med, när hon ändå e ute och far. Jag kan nämligen inte röra mig en meter utanför den här lägenheten, på riktigt..

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0