En liten artikel på det?

Igår när jag kom hem från Stockholm så packade jag upp min väska, fixade lite mat och satte mig framför datorn för att plöjja igenom alla bloggar jag missat läsa i 2 dagar. Gjorde de vanliga, kollade facebook, bloggar, min egen blogg och godkänd kommentarer (dom få som PASSAR SIG att ens publicera, resten får ligga kvar icke godkända). Efter det klickade jag mig in på min mail och sorterade vilka som skulle sparas och inte sparas. Fastnar med blicken på ett mail från någon Johanna med rubriken "blogg".

Klickar på mailet och läser att det är från en tidning, och reportern skriver att hon ska göra en artikel som heter "bloggbrudar" och undrar ifall jag vill vara med på det här, då hon hittat min blogg och uppenbarligen gillat den. Min första reaktion är att jag blir skeptisk som tusan, överlägger lite med N och svarar sen att jag vill ha mer detaljer innan jag bestämmer mig. Idag svarar hon på mailet och ber om mitt telefonnummer, så hon kan ringa upp och förklara vad den går ut på. Sagt och gjort, hon får mitt nummer och ringde idag när jag och Robin satt och käkade lunch. Det är tydligen 3 olika tjejer som ska vara med på det här, där vi ska hamna under 3 olika kategorier. När hon läste upp dom förstod jag inte ens vilken jag skulle tillhöra, men det ordnar sig nog :) Hon frågar vart jag oftast bloggar, och jag svarar "jag bloggar alltid, överallt.." så då föreslår hon att vi ska träffas hemma hos mig. Skulle kolla med sin fotograf vilken dag och tid i nästa vecka som passade bäst, och sedan återkomma igen till mig under dagen.

Nu, när jag satt mig ner och smält detta så tycker jag att det är en jävla rolig grej ju. Va fan, de kan väl bli trevligt det här? Att ni får se mitt söta ansikte i tidningen oxå? Ja jag menar väl de.. :)

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ska vi behöva se ditt fula fejs där med?!

2009-11-12 @ 14:47:51
Postat av: line

vilken tidning?

2009-11-12 @ 15:37:12
Postat av: M

Nemen, va roligt för dig!=)

2009-11-12 @ 16:15:04
Postat av: Carro

Fan va skoj vännen:-) Men då vill ja helst skippa smeknamnet du gett mig här;)

2009-11-12 @ 19:47:40
Postat av: Anonym

Gud så roligt. Grattis :D

2009-11-12 @ 21:16:11
Postat av: Emelie

Go Jennie! Läser din blogg slaviskt, ha ha! :)

Karlshamn behöver en tjej som dig, med lite jävlar anamma och skinn på näsan :)

2009-11-12 @ 21:20:02
URL: http://emmswall.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja herregud

2009-11-13 @ 12:20:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0