En liten sak bara..

Jag är trött idag, riktigt trött.. Och mår inte bra! Inte ens fotbollen orkar jag se klart, det säger en hel del om mitt mående just nu. Ville bara meddela en sak..

I hela mitt liv har jag slösat bort tid på Sölvesborgs killar, eller Bromölla killar för den delen oxå.. Så kommer man till Karlshamn, och det är som en helt ny värld öppnar sig. Här är killarna snälla, trevliga, ödmjuka och framför allt fina att titta på.. Visst finns det ett par rötägg här med, ingen nämnd och ingen glömd. Men det finns 10 gånger fler rötägg i Sölvesborg, utan tvekan! Karlshamn är en bra stad, pojkarna i den här stan har ett stort hjärta och en ödmjukhet som inte finns i Sölvesborg.. Här vill jag stanna för alltid!

Gonatt!


Som den här underbara lilla gynnarn.. Honom gillar jag extra mycket! :)

Kommentarer
Postat av: Fröken Emma

Jag tror faktiskt skillnaden ligger i att det finns betydligt fler killar överlag i khamn än i sbg och bmla, alternativt att du har haft sjukt jävla tur och bara träffat guldkornen i khamn. :) För jag har då fan stött på lika många rötägg i khamn som nån annanstans! (Med betoning på stött PÅ, inte STÖTT på ;P).

2009-11-19 @ 09:35:51
URL: http://mittlivminsanning.blogg.se/
Postat av: cederkvist

lilla roooobin :D

2009-11-19 @ 20:16:34
URL: http://cederkvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är så jäävla vacker! har tänkt på att du liknar pink. kan du inte lägga upp en lookalike på bloggen? plz :)

2009-11-19 @ 23:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0