Försvunnen docka..

Tilde har varit ganska.. ja vad ska man säga.. livlig ikväll. Egentligen menar jag gnällig, men livlig låter bättre.. Hon skulle absolut inte sova i sin säng, utan helst med mig ute i soffan. Vilket jag gick med på ett tag, tills hon började stimma omkring lik förbannat. Då sa jag att "nu är det dags att lägga sig och sova i sin säng, vare sig du vill eller inte.." Mycket protester förstås, men jag gav mig inte. Så säger hon: "Lille måste ha dockan.." Jag letar och letar och letar efter Elsa, ja dockan heter så.. Men hittar henne inte! "Dock ute soffa.." säger lilltjejen då.. Jaha ja, ut i soffan och leta som en dåre.. Hittar den inte, puts borta. Får lägga henne utan dockan helt enkelt, itne mer med det.. Några tårar extra blir det, men hon somnar ändå ganska snabbt.

Nu när jag äntligen ska lägga mig i soffan och kolla på livvakterna, ja va tror ni jag sparkar till under bordet då? Såklart.. Där ligger ju Elsa och chilllar. Nu får jag så vansinnigt dåligt samvete, Tilde va säker på att dockan va i soffan. Men jag va så trött på hennes gnäll och tyckte bara att hon skulle sova att jag röt ifrån till henne och sa "Nej jag hittar inte dockan, hon är inte i soffan. Nu SKA DU SOVA!".. Hon hade rätt hela tiden, Elsa låg i soffan.. eller ja, VID soffan iaf.. Måste knalla in till henne nu och lägga hennes docka jämte henne, så hon ser den imorrn när hon vaknar iaf. Så hon inte tror att jag bara struntade i att leta..

Bra så!


Inte den berömda dockan, men iaf nallen hon fått av Dus.. Den är oxå en favorit!

Kommentarer
Postat av: Marie

Gomorron. Du måste söka till någon journalistlinje Jennie. Du skriver jättebra, målande och intressant. Skrattade för mig själv, och lite dåligt samvete kan du gott ha, ler.

Ha en bra dag.// Farie

2009-11-18 @ 06:30:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0