Jag skäms!

Jag vaknar, och känner på en gång att jag är förbannat instabil idag. Antagligen pga igår, när jag va sjukt sur och hatade hela världen. Jag har 3 ex pojkvänner.. Den ena har jag inte pratat med på typ 4 år, och tack och lov så bor han i Malmö. Vi hatar inte varandra, absolut inte. Vi hälsar och sånt när vi träffar på varandra, men inte mer.. Den andra är mäklaren som hjälpte till när jag skulle köpa den här lägenheten i Karlshamn. Honom är jag mycket stolt över att ha som ex-pojkvän, för jag är mycket mycket tveksam till att det finns en bättre kille än honom. Han är på riktigt helt genomgod, och har ett hjärta av guld.
Sen kommer det här senaste stolpskottet som jag slösat bort hela 3 år med.. Jag vill inte tycka illa om honom, jag vill verkligen inte det. För Tilde älskar nämligen honom, fullkomligt avgudar honom! Så jag VILL att det ska funka så att han kan komma inom nån timme då och då för att kramas med henne, både för hans och hennes skull. Men jag står inte ut med att va i samma rum som honom, jag står inte ens ut med att höra hans namn. Jag vill inte ha nånting ALLS med honom att göra! När vi blev ihop var han en bra människa, nånstans på vägen så förvanlades han till en dålig människa. Och det mest tragiska i detta är att han ser inte det själv, han hävdar att han inte gjort nåt fel. Jag vet inte vilket som är mest ledsamt, att han gått och blitt en vidrig människa som fullständigt skiter i hur han behandlar människor, eller att han faktiskt inte själv inser det..

Jag är inte stolt över att placera honom under kategorin ex-pojkvänner, jag skäms. Och jag hade kunnat hugga av mig min högerarm för att sudda ut honom från 3 år av mitt liv.
Jag säger inte att jag är världens bästa människa, absolut inte.. Herrejävlarihavet vad jag har gjort mycket dumt i mitt liv, det är jag VÄL medveten om. Men skillnaden mellan honom och mej är att jag VET om det, och jag står för det. Medans han fortfarande lever i sin bubbla där han tror att han är Gud.. Fan va tragiskt!

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0