Min fina fina älskling..

Jag gillar den här dagen.. Mitt barn är inte särskilt kärleksfull i normala fall, och tycker mest jag är jobbig för att jag vill pussas och kramas hela tiden. Jag behöver närhet jämt, och hon aldrig. När jag frågar om jag kan få en puss tittar hon bara argt på mig och säger "Ah nej mamma!" och när jag försöker smyga mej på henne och stjäla en puss ändå så skriker hon mer el mindre "MAMMA SLUTA, bort!" Så mycket gillar hon mys och närhet..

Imorse när vi låg i min säng och pratade om livet så sa jag "Imorrn ska du till din pappa. Mamma lämnar dig på dagis och sen hämta pappa dig, så vi ses inte på en hel vecka." Hennes svar blev "Nej Lille inte pappa.." och det gjorde mig givetvis väldigt varmt i hjärtat..
Hela denna dagen har hon varit Sveriges mest kärleksfulla barn.. Hon ska sitta i knät när jag sitter framför datorn, hon ska ligga jämte mej i soffan och pilla i mitt hår när vi kollar på tv, hon säger "Lille me älska mamma" hela hela tiden. Hon pussar och kramar mig med jämna mellanrum.. Så fort jag går in i ett annat rum så går hon efter, med orden "Ja me hjälpa". Hon vet att hon ska till sin pappa imorrn, så det är precis som hon tar igen allt mys jag eftersökt hela veckan. Hon är alldeles alldeles underbar..

Kollade på reprisen av Grey´s anatomy ihop alldeles nyss, och det blev lite lite ledsamt. Ett par tårar letade sig i vanlig ordning fram hos mig.. Då klappar hon mig på kinden och säger "Mamma inte ledsen.. Lille tomma hem sen annan dag.." Hahaha söta söta unge! Hon trodde jag grät för att hon skulle lämna mig en vecka, och visst det var kanske lite därför oxå.. Jag gillar inte ensamheten som infinner sig när hon är hos Markus. När jag inte kan sova och jag hämtar in henne i min säng, och somnar plötsligt på 5 röda.. Jag vill ha henne här jämt, alltid. Men ja, det går ju inte.. Då får man göra det bästa av situationen!

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0