Mycket märkligt..

Kenty (Teas pappa på avdelningen jämte) säger att dom ringde från dagis imorse och bad att inte lämna Tea på dagis idag. Ungarna där kräker tydligen till höger och vänster, så alla som inte redan va lämnade fick order om att stanna hemma. Jaha ja.. Tilde är ju en av dom första på plats på morgonen, det brukar va en 2-3 barn där innan henne. Och hon är ju som bekant lite.. ja.. känslig, minst sagt.

Det enda som rör sig i mitt huvud nu är "de va väl fan da att dom inte kunde komma på det tidigare.." Inte för att hon skulle behöva va hemma egentligen, utan helt enkelt för att jag VET att hon kommer bli sjuk. Såklart.. Räcker ju att ungarna där har en förälder där hemma som är dålig, så blir Pärlan sjuk. Jag känner mej inte alls särskilt sugen på att torka kräk, inte alls faktiskt.. Jag vill helt enkelt inte!

Så nu tycker jag att samtliga här håller tummarna för att Pärlan INTE blir dålig, trots att halva dagis är det. Okej? Visst håller ni oxå tummarna nu?!

Bra så!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ett tips: Låt henne svälja några hela svart, eller vitpeppar korn. 5-6 stycken. De funkar alltid! På vuxna oxå.Lycka Till =)

2009-11-18 @ 12:20:33
Postat av: Emelie

Har hört om fler dagis runt om i Karlshamn som haft kräkande barn idag. Hoppas inte Tilde blir sjuk :) Take care!

2009-11-18 @ 14:28:39
URL: http://emmswall.blogg.se/
Postat av: Paula

Vi håller tummarna här hemma!

2009-11-18 @ 16:39:28
URL: http://paulasworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0