PÄRLAN IS BACK!

Jag är antagligen den tröttaste i hela världen.. Jo, det är jag! Helt säker.. Tror jag är bakfull fortfarande, kan det verkligen hålla i sig i två dagar? Jaja..

Hämtade Pärlan på dagis idag efter jobbet, herregud vad jag har saknat henne! Trodde jag skulle börja lipa när hon kom springandes mot mig :) Och så har hon lärt sig nåt nytt, är det pappa Markus förtjänst kanske? Jag vet inte.. Men innan när man pussade henne och viskade "jag älskar dig" så nickade hon bara till svar, sen va deinget mer me det. När jag nu gjorde detta idag, så kramar hon mig, tar ut bappen och säger: "Lille me älska mamma.."
AAAAAAAH hur mycket tror ni mitt mamma-hjärta smällte? Va? Denna fina jävla unge alltså, som tar mig med storm gång efter gång efter gång.. (Ja mamma, man får säga unge. Det är inget fult el taskigt som du försöker påstå.. ellerhur Ida?) Hon är alldeles alldeles underbar! :)

Nej, lite fix här hemma så jag är klar till 22 när Paradise hotel börjar. JAAA, jag tittar på det lik förbannat.. Och JAAA, jag skäms när jag ser det. Men det går inte att låta bli och titta.. herregud..

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0