Pinsamt med stort P!

Något ytterst pinsamt hände häromdagen.. Jag, Tilde och Rasmussen hade vat och fikat, och skulle in en vända på Glitter tänkte vi. Parkerar vagnen och börjar gräva efter min väska som ligger under vagnen.. Plötsligt hör jag hur någon börjar gulla med Tilde och pratar med henne. Reser mig upp och där står en kvinna runt 50 bast och en liten tjej på typ 12.. Dom ler mot mig och säger "Nämen heeeeej" och så fortsätter dom snacka med Pärlan och pussa på henne. Jag och Rasmussen står och glor på varandra som 2 idioter, ingen fattar va som händer.. Jag tänker att jag har ju sett dessa 2 någonstans, det vet jag. Men jag kunde inte placera dom.. Snackas på ett tag sen pussar kvinnan Tilde på kinden och säger: "Nu ska farmor gå, vi ses en annan dag.."

Helvetes jävlar! Det var ju Markus mamma! Visste jag hade sett henne någonstans.. Det ska även tilläggas att jag har bara träffat henne EN ENDA GÅNG tidigare, och det var för mer än 2 år sen. Jag kände fan inte igen henne.. Paniken till Rasmussen sen: "Herregud, det var Markus mamma. Och här står jag som en jävla dåre och ler konstigt.. Pinsamt!"
Rasmussen: "Ja men jag da, jag har för sjutton varit ihop med den här människan. Markus alltså.. Jag kände inte heller igen henne."

Nej man kan väl mest konstatera att vi inte skötte det där särskilt bra.. Jag måste verkligen plugga in hur Markus släkt ser ut, som har en relation med Tilde. Vägrar gå med på att det händer fler sånahär pinsamheter på stan.. Jösses!

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Anna

Du ska nog vara glad att Markus mamma och syster inte läser din blogg...Hans mamma är faktiskt bara 45, och josse är INTE 12, hon är 18! ;)

2009-11-22 @ 17:13:32
URL: http://whataboutanna.blogg.se/
Postat av: Anna

Hmm...Är du säker på att det var Issa? Josse sa nämligen till oss igår att HON och deras mamma träffat dej och Tilde :)

Till ditt försvar så ser Josse lite yngre ut än vad hon är! Haha :)

2009-11-22 @ 19:53:10
URL: http://whataboutanna.blogg.se/
Postat av: Carro

Ha ha ha ha. Blev de ännu mer Pinsamt nu eller?

2009-11-22 @ 21:07:36
Postat av: Anonym

haha albin xD

2009-11-24 @ 12:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0