Sinnessjukt kortklippt!

Jag har klippt av mig mitt hår, har nästintill ingenting kvar.. Men va fan, inte värre än att det växer ut igen. Faktiskt.. Lite lite kort blev det, men jag gillar det. Svårt och se att det nånsin kommer bli långt igen, jag har inte tålamodet helt enkelt. Hann även med en fika med Razz, Lottan och Anna.. Cedro, jack, Miko och.. hmm.. isbjörnen? kallas han så? joinade även sen..
Cedro alltså, den människan har fan i mej koll på allting i den här stan.. Finns inte nån man kan träffa utan att han har koll, plötsligt så hajar jag ju hur Robin kunde ha koll. Men det är inget jag mörkar med, väldigt öppen med vad jag gör och inte gör.. Lite dejtande har ingen dött av, och jag gillar mitt liv ganska mycket just nu.

Sen knallade jag och Rasmussen upp till dagiset och hämtade våra barn.. Och sen vidare hem till mig för lite mys. Insåg att jag inte ville ha de möblerat så som jag gjort från början, så vi tog tag i det och möblerade om helt enkelt. Blev ett helt annat vardagsrum, med mycket mycket mer plats. Fattar inte att jag inte tänkte på det från början.. Nu ska jag bara anlita nån med betongborr som kan få upp alla mina hyllor och grejer på väggen.. Kanske där Viktor kommer in i bilden igen? Eller ska man ringa hit styvfar? Nånting måste ordnas, iaf innan nästa lördag. När det är dags för inflyttningsfest.. Då vill jag ha det klart här :)

Nej, lite middag på det här och sen en dusch med barnet.
Bra så!


Kommentarer
Postat av: Anna

För det första: BILD! Vill se den nya frillan!! ;)

För det andra: Tycker det är hur kul som helst att Tilde fått en kompis i hennes egen ålder! Med tanke på att du och Johanna är nära vänner så skapar ni nog ett livslångt band mellan töserna nu! =)

2009-11-05 @ 22:05:49
URL: http://whataboutanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0