Skämma bort?

Besöksrekorden avlöser varandra numera, och jag känner att jag har dålig koll på min statistikmätare.. Jag är helt enkelt inte så uppmärksam som jag borde vara. Vi har haft besöksrekord 3 gånger föregående vecka tydligen, och frågan är hur vi ska fira detta? Mitt barn kommer hem idag, hon har varit hos sin pappa i en hel vecka.. Jag saknar henne otroligt otroligt mycket! Så hon och jag ska nog äta tacos till middag, för det älskar hon. Så det får bli mitt sätt att fira att bloggen växer, att ge min dotter vad hon vill ha till middag.. Och kanske kanske att hennes mamma tar ett  glas vin till maten vi äter oxå. Kanske att vi tar och köper oss en påse godis med? Och äter samtidigt som vi myser i soffan innan läggdags? Joda, sagt och gjort.. Skämma bort varandra en måndag kan man väl få göra? Jo det tycker jag..

Bra så!


Jag älskar dig! <3


Kommentarer
Postat av: Anna

Markus berättade om vad som hände på Briggen i lördes så jag antar att du förstår att Tilde saknat dig oxå...Men OM du möjligtvis skulle vilja höra det igen så säger jag det nu! Din dotter har definitivt saknat dig oxå!! "Åka hem mamma" har hon sagt nårra dar..

Och en sak till...Jag kommer ju antagligen lägga en tia på att köpa sydöstran när du är med där i...Du skulle kanske då kunna nämna världens bästa extra mamma, ANNA JANHALL?? i gengäld? ;)

2009-11-16 @ 16:57:25
URL: http://whataboutanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0