Stockholmslagen? Nej tack..

Jag måste nog ventilera mig lite över det här med stockholmslagen i Allsvenskan.. Hammarby är borta, deras usla spel tog dom ner till Superettan. Spelar man så usel fotboll så har man inte i Allsvenskan att göra.. MEN, inte dit jag ville komma. Va i helvete är det för fel på supportrarna till Stockholmslagen? Och då framför allt AIK och Djurgården? AIK går och vinner SM-guld, efter en alldeles lysande säsong.. Vad gör AIK-fansen då? Dom fullständigt stormar planen, och det kan man väl ändå ha överseende med om det hade varit för att hylla sitt lag.. Men nejda, dom gör det för att HÅNA Göteborgsklacken. Dom står och räcker fuck-you och gör alla möjliga olika gester som inte är okej.. Sen maskerar dom sig för att kunna hota spelarna så dom ska få diverse grejer av dom, typ skor el en tröja el liknande. Jag förstår det inte!! HUR kan det va viktigare att håna och slåss med det förlorande laget, ISTÄLLET för att hylla sitt lag som precis tagit SM-guld?

Och Djurgården da, dom är nästan ännu värre.. Dom får spela kvalmatch mot Assyriska, och efter MYCKET om och med så lyckas dom faktiskt vinna och säkra sitt Allsvenska kontrakt. Återigen stormas planen, men tror ni det är för att hylla sitt lag för dom är kvar i Allsvenskan? Nehä da, verkligen inte.. Det är för att SLÅ NER Assyriska spelarna.. FYRA stycken hoppar dom på som får stryk..

Jag vet inte vad ni säger, men JAG anser att om man inte är på en fotbollsmatch för att kolla på fotbollen som spelas (eller möjligen alla svinsnygga killar), då har man fan i mej inte där att göra! Finns ingenting som gör mej så jävla irriterad som folk som åker dit för att bråka, som fullständigt SKITER i fotbollen. Jag vet inte hur många gånger jag läst om pappor som inte vågar ta med sina söner på fotboll, för att det alltid spårar ur. Inte en enda gång har dessa artiklar handlat om några andra lag än just Stockholmslagen.. Ni får fan i mej börja bete er nu, eller stanna hemma för helvete. Men förstör inte det fina och trevliga i fotboll genom att komma dit och slåss och bete er illa.. Såna som er vill jag bara spy över!

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0