Svinkallt!

Den här kylan är fan i mej inte okej, inte nånstans! Gick och lämnade Pärlan på dagis nu, 5 min från vår lägenhet. Och innan jag var tebaks igen hemma så höll jag på att dö på kuppen, det är ju SVINKALLT och blåsigt ute. Jag hatar äcklig bläst, det är det värsta jag vet. Föredrar tom regn före blåst..
Ska hämta Pärlan igen halv 12, sen köra direkt till jobbet och slå ihjäl några timmar. Under tiden ska mamma ha Pärlan är det tänkt.. Imorrn däremot har jag inte lyckats greja nån barnvakt överhuvudtaget, så då måste jag försöka få ledigt.. igen.. Gynnar inte ekonomin de minsta, alla dessa lediga dagar i November. Men finns ju inte så mycket jag kan göra åt saken.. Sen jobb fredag och måndag, innan jag ska va ledig 2 dagar igen för att åka till Stockholm och kolla på Pink.. YEEEJ! Inte aaaaaalls särskilt lyrisk över detta.. haha :)

Går allt som planerat så kommer min box på posten idag, mamma och Tilde får springa och hämta den på Ica medans jag jobbar. Har jag sen riktig tur så hinner N inom efter han tränat, och installerar skiten åt mig.. Allra helst innan kl 21 så jag inte missar Grey´s Anatomy. Hinner inte han så erbjöd sig Coffe att komma över och installera den.. Så de ska nog lösa sig så jag får se mitt älskade Grey´s idag.. Så länge boxen väljer att dyka upp vill säga :)

Nej, lite fix här hemma nu innan jobb..
Bra så!


Kommentarer
Postat av: Världens bästa Nina

Här snöade det nyss lite grann. Fy fan.

2009-11-04 @ 10:28:49
URL: http://snottra.blogg.se/
Postat av: Ida

URSÄKTA ska inte JAG också vara barnvakt idag?!?!

2009-11-04 @ 11:51:39
URL: http://idapix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0