Stort tack!

För första gången på hela dagen så sitter jag ner.. Benen värker, huvet värker och egentligen hade jag bara velat gå och lägga mig. Men precis HELA min liga är ute på festligheter, verkligen precis ALLA! Dessutom så finns det en väldigt väldigt söt och trevlig pojke som sägs vilja gå ut och ta en öl.. Kanske skulle man det, han och jag? Jag vill, jag vill absolut.. Dock måste jag skjutsa hem lillebror till Sölvesborg nu, han har varit här och skruvat ihop min säng och soffa för att Cedro och Kujje är två lata jävlar som bara lämnade mig mitt i kaoset.. MEN, all heder åt dom ändå, som har burit grejer åt mig hela dagen. Och även min lillebror Rickard, som tog på sig att köra en minilastbil OCH ett släp. För första gången i hela sitt liv.. Vet inte vad jag skulle gjort utan dom.. STORT tack!

Och stort tack till Ida och syrran, som oxå slitit med alla mina grejer hela dagen.. Det största tacket ska dock ändå lillebror Albin ha. Som kommer hit som en blixt när man ber honom, och hjälper mej att slänga ihop mina möbler på nolltid.. Sa jag att han bara är 13? Och att han hjälpt mej me detta sen han va typ 8? Händig? Nehä väl :) Just nu sitter han och svär över att NÅN har skruvat på benen på soffan fel, och att han inte får ut skruvarna.. Haha!

Så numera är man Karlshamnsbo.. Och fick de bästa välkomnandet av Alle som hade lämnat en lapp på spegeln på toan när han flyttade ut. Haha, så söt.. Och fina Rasmussen som kom som ett skott när hon hörde att jag var i staden. Det är den finaste jävla slyna jag känner, och jag älskar henne till stjärnorna och tillbaka!

Nej, packa upp lite lite till.. Sen en dusch på det. Får hoppas min dejt för kvällen inte gett upp då ;)

Bra så!


Alle lämnade...

6813a41ca9f9dc6c8c505e30d28a1506.png

Kolla varifrån!

Alle lämnade en lapp åt mig när han flyttade ut ur lägenheten, det förgyllde hela min kväll.. Hahaha fina jävel!


Precis innan...

0-2076d5f2b3665c1bd205147197a5be13.png

Kolla varifrån!

Precis innan jag tog denna bilden så klagade Annika (till höger i bild) på att det är kallt ute. Är det så Jävla konstigt när hon går ut i kort kort kjol och helt barbent? Herregud så dum..


Så lite tid..

Återigen stressad.. Avslutning på dagis, lämna Pärlan hos sin pappa. Till banken och skriva på papperna på lägenheten och få min nyckel dit.. Hem och packa det sista.. Middag hos mamma..

Seriöst, skjut mig!

Impossible!I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible

Svinbra svenska...

0-30c63c42672f32adb8c4e3df2cefc717.png

Kolla varifrån!

Svinbra svenska på flyttlådorna :)


WOOOOOO!

Tack och hej Hammarby.. ÄNTLIGEN!

Kan inte släppa..

Jag har inte riktigt kunnat släppa matchen igår, Kalmar-Malmö.. Ofere och Larsson gör 2 mål var, alltså 4 mål i EN ENDA match. Det SKA räcka till seger, men det kan ju omöjligt göra det om försvaret missar brytningar precis HELA tiden. Eller om målvakten bjuder på en del tavlor.. Dus ska defintivt inte ta på sig alla målen, ett eller två kanske men JAG anser att försvaret är urdåligt för tillfället. Då räcker de inte att anfallarna gör sitt jobb, och hänger in 4 mål. Så länge inte ALLA i laget gör sitt jobb.. Det är en så oerhört bitter förlust, som grämer mig nåt så förbannat. Jag såg inte ens matchen, hade jag gjort de hade ja väl slagit sönder tvn i ren frustration.. Nej Malmö, det får fan bli en skärpning inför nästa säsong.. Vi ska ligga i toppen, topp 3, DÄR hör vi hemma.. Ingen annanstans!

GONATT!


Something to believe in..Helt insnöad på denna låten..

Det här...

0-10abf33defe674d407cb05a2c3303285.png

Kolla varifrån!

Det här vädret är inte okej, INTE okej sa jag!


VA?!

HUR kan man förlora med 5-4?!? Nej, det är inte en hockeymatch jag pratar om. Det är Kalmar-Malmö jag pratar om, i FOTBOLL.. Släppa in 5 eller 4 mål är fan INTE okej!


Nej..

Jag lämnar in för idag, mår som sagt allt annat än bra.
Hörs igen imorrn!

Bra så!


Svininfluensan!

Hur kan jag må risigt nu igen? Fryser och min hals ska vi inte bara prata om.. Av nån väldigt konstig anledning så känns det som det sitter en spya i halsen på mig oxå, och har gjort senaste 2 timmarna. Jag är så långt ifrån okej som man kan komma! Och det här har jag ju absolut inte tid med, jag ska packa hela denna veckan fram till fredag.. Och jobba framför allt, fler sjukdagar el VAB-dagar denna månaden gynnar inte det minsta.. Hatar att så fort jag mår såhär så kommer ett enda ord upp i huvet på mig: Svininfluensan! Jag tror ju som bekant inte på den där hokuspokus sjukdomen.. Sen slog det mig idag igen att det där vaccinet som barn i riskzonen bör ta, det har jag inte styrt upp för Tilde ännu. Imorrn måste jag nog ringa vårdcentralen och tala om att mitt barn bör ha en sån dära spruta.. För det kan jag väl göra? Eller nej? Är jag tidigt/sent på det? Ni va så duktiga sist jag undrade, sist jag flippade ut.. Då svarade ni alla hur jag skulle göra, och vilka fördelar och nackdelar de finns. Kan ni inte göra så nu igen?

Hur bär jag mig åt för att få mitt barn vaccinerad om den här hokuspokus sjukdomen?

Tack på förhand!

AH!

MEN AH, denna jävla stress alltså!

Titta vilken...

5411a03e9854334d44469a09aeeea31d.png

Kolla varifrån!

Titta vilken fin tacogratäng jag gjort åt Robin till jobbet imorgon.. Varför? För att jag älskar honom såklart :)


Närhet?

Just för tillfället har jag ett så stort närhetsbehov att det känns som jag håller på att avlida..

NÄRHET, NU tack!

Snart så..

1,5 timme kvar, sen ska jag åka hem.. Eller nej, inte hem, först ska jag hämta mitt barn på dagis! Som vanligt så är jag på världens bästa humör så fort det är dags att hämta henne.. När jag hämtar henne, efter att hon varit hos sin pappa en längre stund, så är de alltid samma visa:

Tilde: HEEEEEEEJ mamma!
(Följt av att hon tar löpet mot mig och kastar sig runt min hals, LYCKA!)
Jag: Hej lilla hjärtat! Haft det bra hos pappa?
(Följt av att jag pussar sönder henne och hon blir småirriterad.)
Tilde: Lille busat pappa och Anna.
(Samma svar varenda gång, va fan Anna, gör ni inget annat än busar? =))
Jag: Oj, har ni busat. Va roligt!
Tilde: Lille, mamma äta klad mammas säng? Titta Pippi?
(varenda gång tycker hon att vi ska åka hem och äta choklad i min säng och kolla pippi!)
Jag: Nej idag är det ju inte lördag, då kan vi inte äta klad. Men vi kan kolla pippi i mammas säng?
Tilde: (Nu gråtandes, helt vaninnig!)

100 spänn på att precis denna situation kommer uppspela sig om.. låt säga.. 2 timmar?
Nån som sätter emot? :)

Bra så!


Försovning en måndag!

Försovning idag, SKITBRA start på den här veckan! Verkligen.. Min nya mobil vill inte alls sammarbeta med mig, fattar inte hur jag ska göra för att ställa larmet. Samma sak igår när jag skulle jobba, men då hade jag Ida som backup oxå. INTE okej det här.. Nu kommer det ju bli samma sak imorrn me, måste hitta en lösning på detta problem.

Bra så!

Äntligen..

Äntligen hemma igen.. Jag är antagligen sveriges tröttaste människa. Niklas har varit snäll och förgyllt min dag, annars hade jag antagligen somnat på jobbet. Nu tänker jag slänga mej i sängen och slänga igång en falk film, innan det är dags för jobb imorrn igen.

Gonatt!


Undra hur mycket skäll jag får för att jag slänger med denna bilden, haha :)


Tilde!

Jag saknar mitt barn, herregud vad jag saknar mitt barn..

Anna, skulle jag hämta på dagis imorrn el var det på tisdag?


KOLLA!Det enda som gör mej lycklig idag är att jag har mina svinsnygga, jag sa SVINSNYGGA, skor på mig! Jag har väldigt många snygga skor om jag får säga det själv faktiskt, och dessa är ett par av mina favoriter.. När jag blir irriterad för att jag måste sitta här till ingen nytta så slänger jag bara en blick ner på mina skor, så blir jag lycklig igen. SER NI hur fina dom är? Va? :)

Bra så!

Inte okej nånstans!

Jag tror inte ni förstår hur mycket jag lider av att sitta på jobbet just nu.. Jag vill hem och krypa ner i min säng framför en Johan Falk film, sen vill jag äta pizza..  Och dricka massa cola. Jag vill INTE sitta här.. Det ringer absolut ingenting i min telefon, det finns inga svarskort åt mig, det finns inte ett enda mail som behöver besvaras.. I N G E N T I N G! Jag kommer dö av tristess här idag.. Det är så dött och tyst här att jag kommer bli galen innan klockan slår 20.00. När jag sen kommer hem så kommer jag va hungrigast i världshistorien, orka göra mat då da.. Kan det inte va en man i min lägenhet när jag kommer hem? Med en pizza åt mig? Snälla.. nån av er kan väl offra er och stå utanför min port 21.00 när jag kommer hem.. Ja? :)

Gårdagen da? Jovars, den var väldigt väldigt trevlig.. Tills nån gynnare satte fyr på herrtoaletten höll jag på å säga, det kom en jävla massa rök därifrån iaf så folk fick bege sig ut i regnet. Min alldelels för berusade lillasyster va oxå på plats, så kände att jag va tvungen att leta upp henne i kaoset innan jag begav mig därifrån.. Hon visste ju inte ens själv va hon hade röven, så risken att hon skulle "brinna inne" va ganska stor.. minst sagt. Men jag hittade henne, och Ida, och den andra Ida.. Fick ut min flock hela och rena. Att sen Ida fick rycket på taxichaffören är ju en annan historia.. Hon kan INTE bete sig bland folk den lilla damen :)

Bra så!


Bakfull..

Idag mår jag inte bra, och jag ska köra och jobba om 1 timme.. VAAAARFÖR?!!

Bra så!

Som sagt..

14ba1d44d375cc8762cc34bd2af671f1.png

Kolla varifrån!

Som sagt..


Brand på...

0-258e24a47156a2ba32ad56243b3998eb.png

Kolla varifrån!

Brand på harrys toalett.. Check!


Yeeeeah!

Tonight's the night
Let's live it up
I got my money
Let's spend it up
Go out and smash it
Like Oh My God
Jump off that sofa
Let's kick it OFF

I gotta feeling... (Woohoo)
That tonight's gonna be a good night!


Roads..

I call you, they call you
Everyone's calling you my better half!Jag SKA berätta för er... sen!

När jag skriver den här bloggen så har jag en enda regel.. Allt ska ut! Det mesta som händer i mitt liv hamnar nerprintat här.. Och skulle de inte göra de så är det för att jag tycker det är för ointressant för att skrivas, inte för att jag inte vill att ni ska veta. Förutom nu.. Har ett inlägg sparat och jag kommer inte för mig att publicera det, kommer inte ens för mig att prata om det. Egentligen mest för att jag inte vet nåt än, eller iaf inte fått det svart på vitt. Och om jag inte får det så behöver jag inte tänka på hur vi ska ställa oss till det heller.. Jag vill dela med mig till er, alltid! Det är sån jag är, öppen som en bok.. Men nej, detta får vänta.. Inlägget får ligga sparat ett tag till, tills jag vet hur vi ställer oss i frågan.
Den här bloggen har funnits i 1,5 år.. Och aldrig har jag mörkat med nånting för er, allting har kastats ut här. Oavsett om ni skulle dömma mig eller inte, för jag fullkomligt skiter i vilket. Men alla har en gräns, tydligen.. Även jag, trots att jag inte visste om att den fanns. Och här går tydligen min gräns.. Jag kommer berätta för er, absolut. Men inte just nu..

Bra så!


Godmorgon!

Vaken.. Har 100 saker att göra egentligen, men jag orkar inte. Dessutom regnar det.. HMM!

Bra så!

Herregud! :)...

0-7bfdf9364ba8b4cd7104a97c9116a858.png

Kolla varifrån!

Herregud! :)


Mamma vägrar...

0-66f00dd36a427385110f345232da6568.png

Kolla varifrån!

Mamma vägrar va me på bild, för hon säger att hon ser ut som en häst.. Men jag är ju inte den som är den, så ja ställer ju givetvis upp på bild :)


And off we go!

Mamma lämnade en kommentar på förra inlägget OCH skickade ett sms, för att säkerställa att jag verkligen kom med vin ikväll.. Haha! Så ikväll blir det mys hos mamma, med lite (?) vin på det. Dock är jag ju väldigt väldigt mörkrädd, och kan ju inte rätt gärna köra bil hem därifrån sen. Vad glad hon kommer bli när jag släpper bomben att hon måste följa mej hem sen :)

Vi hörs sen!


Världens äldsta bild på mamma.. Hon väger typ 30 kilo mindre nu. Ska ordna en ny åt er ikväll :)

Mamma?

Jag har en bra magkänsla, en riktigt bra magkänsla just nu.. Ingen aning om varför egentligen, är bara väldigt tillfreds med mitt liv för tillfället :) Idag är det dessutom fredag, sen håller vi helg.. Att jag sen ska jobba hela söndan kan vi ju låta va osagt, för det klingar så jävla dåligt.

Lördag blir det vin hos Ida med tjejerna, antagligen hamnar vi väl på Harrys efter det i vanlig ordning.. Ikväll? Tjaaa, inga planer alls ännu faktiskt.. Ida har dejt och jag misstänker att Syrran har toffelkväll.. Så jaha, va ska jag sysselsätta mig med da? Kanske hänga lite med min mamma? Det var fan inte igår.. Kanske skulle köpa med mej en flaska vin och hälsa på min mamma? Ska jag inte det? Då kanske jag ska bjuda in mig själv på lite middag i samma veva med.. Och lite Idolmys? Flyttar ju till Karlshamn nästa helg, så ett sista mys med min mamma innan jag drar kan väl va nåt.

Mamma är du ledig? :)

Sitter i...

0-549c170113990373f49a8c821da78bbc.png

Kolla varifrån!

Sitter i bilen och väntar på Snoff, som uppenbarligen inte är den snabbaste i vanlig ordning. Ser ni hur jävla mörkt det är ute? Inte okej, man blir ju deprimerad.. Nu kom Hurtful på radion, så nu ska ja nog mest luta mig tebaks och njuta av musiken tills Christoffer kommer :)


Angeliqa!

Haha Agge här på jobbet är en av mina favoriter.. Hon upptäckte att jag köpt ny telefon med touchscreen (fick fråga både Christoffer och Kathleen hur det stavades, haha) och meddelade genast att jag som smsar så mycket måste ha skydd till min display. Jaha, sa jag mycket frågande, vart hittar jag det da? Finns en skitbra sida, vänta lite så mailar jag över hur du ska göra. Haha och ser ni hur söt hon är? Hon mailar verkligen över instruktioner för idioter.. Hon känner mej så väl :)


steg 1 : besök www.skalshop.se
steg 2 : skapa ett inlogg
steg 3 : Sök upp i vänsterfältet "samsung s5230", OBS! Var noga med att du väljer rätt modell, annars passar det inte.. ;)
steg 4 : Välj 2-pack, det är det mest förmånliga, det kostar bara 99:- och ingen frakt tillkommer. Bra!
steg 5 : Klicka i hur du vill betala. (Där brukar jag välja att jag vill betala in till deras bankgiro via internetbank eftersom jag har en dosa, smidigt och enkelt.) Och jag vet ju att du har en dosa med tanke på skruvmejseln.. 
steg 6 : Sen väljer du att det ska skickas via brev, det går in i din låda.
steg 7 : vänta tills brevet kommer.
steg 8 : Öppna brevet.
steg 9 : putsa skärmen.
steg 10 : sätt dit plasten.

klart. BUSENKELT! ;)
Puss. luncha vid 12,30? <3

Dagens gnäll!

Det här med att flytta OCH åka till Stockholm för att kolla på Pink i samma veva håller på att stressa sönder mig.. Nästa lördag går flyttlasset, och jag har inte packat så mycket som jag borde. Jag har börjat, och kommit en bra bit på vägen. Nu är dessutom mina flyttlådor slut, så jag måste ner och charma personalen på ica el Konsum för att hitta nya.. Flytt, Tilde ska skolas in på dagis, veckan efter åker jag till Stockholm, sen ska lägenheten besiktigas i Sölvesborg. Allt detta sker inom 10 dagar.. Och jag tycker inte om att va stressad, inte inombords iaf! Jag kan inte sova om nätterna för jag ligger vaken och gör listor i mitt huvud om vad jag måste göra och vad som måste köpas.. Vad jag behvöer med mig. Hur det ska gå på Tildes inskolning.. Hur mycket ledigt jag behöver från jobbet för inskolning m.m.. Jag blir fan i mej KNÄPP snart!
Jag skulle vilja spola fram tiden till Jul typ, när allt detta är över.. Eller spola fram till åtminstone siste November.. Jag orkar inte med detta mer. Sen måste jag dessutom ta mig till Ikea nån dag med, för det är massa saker jag behöver till nya placet.. Skiter snart i detta.. Jag är inte för det här med stress, jag blir deprimerad då.

Jaja, det var dagens gnäll det!
Bra så!


Och vart är Robin idag? Inte här iaf..

Kvällen..

På tiden att det kommer ett riktigt inlägg nu faktiskt..
Hemma från jobbet med Pärlan idag oxå, nu har hon åkt till sin pappa så han får ta över. Spenderat dagen med att få ordning på min nya mobil, och tror faktiskt jag har fått kläm på den nu.. Tom lyckats mobilblogga, sjukt imponerad av mig själv :)

Imorrn är det tebaks till verkligheten igen. Men först ska den här kvällen avnjutas i soffan framför Bonde söker fru, följt av världens bästa serie Grey´s Anatomy! :)

Bra så!


Skrämmande snygg, fy fan!

Jag fick...

-df75832a680a5899adfdeba9182f74c.png

Kolla varifrån!

Jag fick ordning på mobilBloggen! Hur jävla bra är jag inte da? :) Det är kul att laga mat åt robin, ni ser de va? :)


Matlåda åt...

77b15e3bc5b64858300b47beae8f605f.png

Kolla varifrån!

Matlåda åt min fina robin, men ser inte dessa lite brända ut? Hmm..


Helvete!

Ny mobil, och jag får inte alls ordning på min mobilbloggning.. Jag blir TOKIG!


Emelie?

Emelie, är du säker på att det är denna mobilen du har som är så kass?
Ahhhhh jag orkar inte..


Fortfarande soffhäng, Tilde sover

0-20792baab001b15136dab411048afbef.png

Kolla varifrån!

Fortfarande soffhäng, Tilde sover mest.. Och jag tänker göra desamma!


Lillasyster kommer med pizza, det

0-5d4b806ed76e0abfd49b6b65854b87c1.png

Kolla varifrån!

Lillasyster kommer med pizza, det uppskattas.. Tom av Tilde.


Vi har nu förflyttat oss från min

0-6adb017ce7419304b0d3925a3ff0cb98.png

Kolla varifrån!

Vi har nu förflyttat oss från min säng till soffan istället.. Lyckats få i henne en mer och ett par vindruvor. Nu tittar hon på pippi, och ja håller på å dö av trötthet!


Varför jag Bloggar om en helt svar

25ecdbe1152c79c61dcd24b26addec2d.png

Kolla varifrån!

Varför jag Bloggar om en helt svart bild? Ja vi har nämligen varit vakna sen kl 2, och först nu somnade Tilde igen.. Så nu vågar ja ju inte tända en lampa igen och väcka henne förstår ni väl! Varför vi varit vakna när alla andra sovit? Tjaaa.. Tilde har svinhög feber och gråter mest hela tiden. Nu verkar de dock som hon slumrat till lite, så ja passar på även jag. Nackdelen e väl att hon gärna ska sova PÅ mig när hon e sjuk.. Det är mysigt i ca 5 min, sen blir de svettigt. Men de kan inte hjälpas.. Jaja godnatt på er då, vi lär nog höras snart igen tyvärr!


Designbyte?!

Det får nog va dags för ett designbyte här nu tror jag, börjat tröttna på detta oranga..
Vem känner sig manad? ;)

Bra så!

Oerhört roligt!Hahaha skulle kunna va det roligaste som finns.. HippHipp! :)

Ny mobil tack!

Fick precis rycket på min mobil, den är fan i mej helt dum i huvet.. Stänger av sig 10 gånger par dag, startar om sig precis hela tiden. Och i 9 fall av 10 så stänger den av sig när det ringer.. Håller jag på att skriva ett sms, och jag under tiden får ytterligare ett sms, ja då är det tydligen för mycket för skiten så då stänger den oxå av sig. Dessutom har den batteritid som jag vet inte vad.. Klarar inte ens en hel dag! Så nu överger jag SonyEricsson, dom har fått sina chanser nu.. De får fan va.. Klick klick, så var det en ny påväg hem i brevlådan! Om det sen är nånting att ha återstår ju att se :)


Vet i fan varför bilden blev så liten plötsligt.. Orkar inte fixa de heller!


Snyggungen och jag har tagit ett m

0-5fa32a1a39bcb7c1e22134e72f53b7fc.png

Kolla varifrån!

Snyggungen och jag har tagit ett mysbad.. Nu ska hon sova och jag ska slänga mig på soffan :)


Packat!

Men okej, nu har jag packat ett bra tag.. Fyllt lådor och sopsäckar med kläder, så nu kommer jag få gå i samma kläder i typ 2 veckor. Kan inte hjälpas.. Rensat ut Tildes kläder som är för små och kläder som jag inte längre vill ha. Packat ner och rensat ur bland leksakerna på hennes rum, och även packat ner grejer i köket som jag inte använder särskilt ofta.. Nu värker ryggen och höger knä, som vanligt vid lite ansträngning. Ibland undrar man ju om jag är 70 och inte 23.. HMM!

Nu ska jag och Pärlan lägga oss på soffan och kolla Pippi.. väldigt otippat va? :)

Bra så!


Sammanfattning..

Jaha ja.. Igår begav vi oss in till Kristianstad, Pärlan behövde kläder och vinterskor. Blev definitivt ingen billig historia, och jag sätter här som en betydligt fattigare människa. Men det är ju snart lön igen så det ska nog :) Lyckades minsann få med ett par skor åt mig själv oxå, såklart.. Jag har ju tyvärr inte förmågan att gå in i en skoaffär och komma ut utan minst ett par skor åt mig själv. En sallad på Trendi med Helena, och sen hem igen för att bege sig vidare till Mamma på kaffe.. Ida och Syrran dök senare upp på kvällen för att servera mig en tacopaj. Det roliga i historien är att jag skicka ett mess och frågade om jag fick bjuda på middag på lördag, ändå var det dom två som stod för matlagningen.. Jaja, det var ju mest för deras egen skull så de skulle bli ätbart :)
Syrran lämnade tidigt för att bege sej på hångelfest, och jag och Ida somnade på varsin soffa framför Hipp Hipp.. Mycket socialt må jag säga..

Jaja, denna dagen då? Bettan kommer vid 14 och ska sparka igång mej med min packning.. 2 veckor kvar tills jag flyttar och inte en enda sak har åkt ner i sina lådor. Det är inte okej.. Skulle haft Helenas framförhållning, som packar ner alla grejer 1 månad innan hon ska flytta.. jag packar snarare 2 dagar innan.. Hmm! Nej men dags att sätta fart här nu, måste hända nånting..

Bra så!


"Titta mamma, där Lilleeeeee å Batin! Lille äska Batin.." Hahaha söta unge!

Ligger i sängen och läser min bok,

0-686976b240aa6028e9bd47815f062c1c.png

Kolla varifrån!

Ligger i sängen och läser min bok, får den bilden skickad till mig av Hugge.. Juicagroggaslyna, jag är INTE avundsjuk! Det ska du ha jävligt klart för dig..


Och mina fina flickor är oxå på pl

7cc6e704de9a7cc79025424fbea5bf3e.png

Kolla varifrån!

Och mina fina flickor är oxå på plats.. :)


Min kille, Idol-Ola, är med i körs

6e9d966a9bdc47729d59224613674f46.png

Kolla varifrån!

Min kille, Idol-Ola, är med i körslaget.. Plötsligt sitter jag som klistrad ;)


Kristianstad!

Hinner inte med bloggen nu, ska ta en tripp till Kristianstad med Pärlan och Helena nu.. Vi hörs sen istället!

Bra så!

Michael Jackson? HA HA HA!

Jag mår fortfarande som en stor jävla påse skit, och har legat på soffan precis hela kvällen.. MEN jag kände mej tvungen att slänga in ett inlägg om Michael Jackson temat i Idol ikväll. Och herregud vilken jävla skit alltså.. Den enda som överhuvudtaget höll riktigt hög klass va Eddie och Erik, resten va så jävla värdelöst.. Varför det va värdelöst? Tjaaaaa, för att MJ´s låtar helt enkelt inte är särskilt bra.. Och för att resten av de tävlande i Idol inte heller är särskilt bra.. Kort och gott! Va verkligen tvungen och få det ur mig, helvete va kass Michael Jackson temat va.. Och när jag ändå håller på, hans "nya" låt som han (eller?) släppte häromdagen? Har ni hört den? Jaha ja, nej men det visade visst sig att det inte var hans låt ändå.. De va visst inte bara han som skrivit den.. Han släppte den på Paul Ankas bekostnad.. Jaha ja, vem blir förvånad? Nej, inte någon direkt..

Michael Jackson? Ja herregud vilket skämt den killen var..

GONATT!


Fina fina Robin! <3

091016

I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
Yeah you do and I was made for you!


Synd om mig?

Gick precis ur sängen, mått bättre i mina dar om man säger så.. Lämnade Tilde på dagis vid 7 imorse, så hon skulle slippa va hemma med sin sjuka mamma hela dagen. Sen åkte jag hem och dog i sängen igen, ligger mest och tycker synd om mig själv. Va sagt att jag skulle hämta henne igen efter vilan vid halv 2, men då messade Lillasyster nyss och sa att hon ville hämta och mysa med Pärlan ett par timmar. Så då fick hon ju givetvis det.. Ikväll kommer min man med tacos, och så ska vi kolla på Idol.. Det är ungefär vad jag tyar med idag.
Imorrn måste jag dessutom in till Kristianstad och kolla efter termobyxor till Pärlan, och eventuellt ett par vinterskor oxå.. Skopunkten sägs det, kommer nog INTE (?) sluta med att även jag blir ett par skor rikare. HMM.. Nej nu orkar jag inte sitta upp längre, sängen och en Johan Falk film nu..

Bra så!Soffmys is the shit! <3

Jag vet att jag visat mina nya sko

0-14d052ec756d0dab55904f8e5ddca5af.png

Kolla varifrån!

Jag vet att jag visat mina nya skor en gång innan, men jag är så jävla KÄR i dessa att ja måste utveckla de. Förstår ni hur mycket det står Jennie på dessa? Min syster (eller va de Virre) är verkligen fantastiskt duktig på att veta va jag vill ha.. När hon frågar va ja vill ha från Usa, så ber jag om ett par riktigt snygga högklackade pumps. Och va gör hon? Hon kommer inte bara hem me ett par snygga skor, hon kommer hem me skorna me stort S.. Hur kan ett par skor göra en människa såhär lycklig? :)


Alex Schulman på tv, kan hända att

0-6b964534badad8f7e869e0b204cca4e2.png

Kolla varifrån!

Alex Schulman på tv, kan hända att jag älskar den killen..


Ja jo..

Jag har så in i helvetes mycket och göra ikväll, så hinner nog inte med den här bloggen just nu.. Faktiskt! Får se om jag återkommer ikväll, annars hör vi imorrn..

Bra så!

Palla!

Det här håller inte, dags att ta reda på hur det ligger till egentligen..

Tilde säger godmorgon :)

0-6b72147cb24b716d4dab0847e8bfd0db.png

Kolla varifrån!

Tilde säger godmorgon :)


Anders Svensson!

Det här är till alla er som säger att Anders Svensson inte har i landslaget att göra längre:

HAHAHAHAHA vilken PINSAMT dålig koll ni har!

Sverige-Albanien

Jag tänkte börja det här inlägget med att skriva "Jag känner som såhär.." men sen insåg jag att jag skriver det väldigt väldigt ofta.. Så jag tänker om :)

Sverige-Albanien 3-0 i halvlek.. Sverige spelar en alldeles ljuvlig anfallsfotboll, alla krigar som djur trots att VM i princip är borta. Och det är inte en bra match för att Albanien är dåliga, nej dom spelar faktistk ganska bra fotboll. Detta är en bra match för att Sverige spelar riktigt bra fotboll.. Innan den här matchen hade jag bestämt mig för att skita i att kolla, ja va fortfarande irriterad över den helvetes 1-0 förlusten mot Danmark i lördes. Jag hade bestämt mej för Grey´s Anatomy, men det gick inte att låta bli.. Jag är en fotbollshora långt ut i fingerspetsarna (ta det inte så bokstavligt, jag försöker va rolig..) Jag satt även och tänkte på hur bra jag tyckte de va innan, på Niklas Alexandersson Tobias Lindroth och Erik Edmans tid.. Det gick inte så jättemycket bättre då än vad det gör nu för landslaget, men jag kände mig tryggare på nåt sätt.. Mycket tryggare än nu!

Sverige kommer med största sannolikhet vinna den här matchen, min gissning är att det blir hela 2 mål till innan den ryska domaren plockar upp pipan och blåser. Men vad hjälper det när Malta samtidigt måste slå Portugal.. Lika troligt som att det störtar ett flygplan i huvet på mig imorrn, typ.. Malta är antagligen VM-kvalets sämsta lag. Dom har inget som helst avfallsspel, och backlinjen läcker som ett helt soll.. Den enda som ens klarar sig undan med ett knappt godkänt är målvakten. Men om det nu blir som ryktena säger så är ju detta Henkes, Anders Svenssons, Mikael Nilssons, Olof Mellberg och Lars Lagerbäcks sista match.. Och de kan ju va kul att få sluta på topp..

Nej, andra halvlek va det ja.. Jag återkommer.
Bra så!

JAAAAAA! 1-0, än lever VM-drömmen

0-6c911c73eb797a63b63dc8a2f4767a7f.png

Kolla varifrån!

JAAAAAA! 1-0, än lever VM-drömmen :)


3 små flickor..

Sitter på jobbet och har rast för tillfället, svär och har mig över att jag mår som en påse skit men kunderna är lika sura och vresiga för det. Så kommer jag och tänka på Ida, Thezz och Rasmussen.. 3 tjejer som jag tycker alldeles sanslöst mycket om, kan med handen på hjärtat säga att jag ÄLSKAR dessa flickor! Alla 3 har kommit in i mitt liv på senaste tiden.. Först Rasmussen sen Ida och sist Thezz, inom loppet av 1,5 år. Och jag känner såhär, varför har jag inte haft dessa tjejer i mitt liv tidigare för? Förstår ni vad jag gått miste om i så många år? Och de va väl en väldans tur att jag hittade dom nu iaf, så jag kan få ha dom i mitt liv resten av den här tiden iaf..

Vad jag ville komma fram till va att alla dessa 3 har jag mer el mindre lärt känna genom bloggen! Galet va? Det är bloggen som har varit början på den här vänskapen.. Så när jag sitter och tänker på vad som är det bästa med den här bloggen, så kommer dessa 3 flickor upp i mitt huvud.. Och jag är så fruktansvärt tacksam över att jag har dessa i mitt liv!

Så jag ville mest bara säga: Tack tjejer för att jag får ha er i mitt liv! <3Rasmussen finns inte tillgänglig på bild här på jobb, så det får duga me dom andra två ;)


Sjuk?!

Nu inser jag plötsligt varför jag försov mig.. För jag är ju sjuk för tusan. Dödstrött för det första (försovning, check!) i hela jävla kroppen. Känns som nån skickat ner ett rakblad i halsen på mig varenda gång jag ska svälja. Mina ögon rinner nåt fruktansvärt och likaså gör min näsa. Jag sitter här och fullkomligt snorar ner min omgivning.. Känns som jag har feber, och med tanke på värken jag har i min nacke så är jag nästan säker på min sak. Med el utan termometer.. Har som sagt utbildning i eftermiddag, så att åka hem igen är inget alternativ. Har även utbildning imorgon förmiddag, så då måste jag oxå asa mig hit. Men förhoppningsvis mår jag bättre då.. Livrädd för att va i närheten av mitt barn, hon blir ju minst sagt smittad väldigt lätt.. Och hon ska inte behöva va sjuk mer nu, så jag borde isolera mig helt från henne egentligen.

Jaja, egentligen behövde jag bara gnälla lite.. För att jag mår kasst som tusan, men ändå måste va kvar på jobbet. Ville inget vettigt, som gnälla lite som sagt.. Hmm!

Bra så!

Men AH!

En liten försovning idag gjorde att jag anlände till jobbet alldeles nyss.. Humöret har helt klart varit bättre, pga alla möjliga omständigheter. Dessutom ska de visst va utbildning här i eftermiddag, och jag känner att jag inte riktigt är mottaglig för det.. Inte min dag idag!

Bra så!


Ungefär såhär känner jag inför denna dagen..


Happy!Lite musik i sängen såhär innan min man kommer hem från jobbet.. ;)

Släp och de där..

Okej.. Lite mer än 2 veckor kvar tills jag flyttar, har nog faktiskt styrt upp min flytthjälp jäkligt bra. Det enda ja inte riktigt är på det klara med är vem som ska köra bilen med släpet. När jag frågar Robin så säger han att han inte kan, och att Cedro inte heller kan.. Frågar jag Cedro så tittar han på mig som om jag är dum i huvet och säger: "Herregud, jag är uppväxt i Ringamåla. Klart som fan jag kan köra släp.."

Vi kommer antagligen behöva köra med mammas bil, för det är den enda jag vet som har dragkrok på bilen.. Så Cedro, du fixar släp va? Jag ska inte bry mig om vad Robin säger? Visst? :)

Bra så!


Börje Ahlstedt!

Återigen så hade vi besöksrekord igår, är inte det ganska trevligt ändå? Att ni blir fler och fler som klickar er in på här bloggen för att kolla vad jag har och säga.. Jag gillar faktiskt det :)

Från en sak till en helt annan, Börje Ahlstedt va med hos Adam och Gry imorse på radion.. Vet ni vem denna människa är? Om inte så googla honom, för jag hinner inte leta upp en bild nu.. Iaf, jag har alltid tyckt att han verkat va en trevlig och mysig liten gubbe. Men va fan, det är ju en snuskgubbe de där.. Ingenting annat! Hela intervjun igenom satt han ju och hyllade sig själv, och när han inte gjorde de så satt han och pratade om snygga 25åriga tjejer som han va sugen på.. Min bild av Börje Ahlstedt förändrades på under 1 minut typ. Osympatisk människa.. Uh!

Bra så!

Och med denna tackar jag för idag!


Tilde och handsprit!

Mitt älskade hjärta kommer hem idag, förstår ni min glädje? Jag är helt lyrisk här på jobbet.. Däremot känns det som tiden går SJUKT långsamt, jag kommer aldrig hem. Bara för jag längtar nåt så förbannat.. Jag röstar för en väldans massa Pippi under filten i soffan när vi kommer hem. Pussas och kramas i massor och bara mysa.. Vad tror ni? Tror ni stimmiga Tilde oxå vill detta? Jag är skeptisk till det alltså.. väldigt skeptisk! Haha :)

Förresten, det här med handsprit.. Jag har snöat in helt på det sen nån placerade ut skiten här på jobbet. Varenda gång jag ska gå på toaletten, hämta kaffe eller va för nåt som helst så är jag och grejar med det där förbannade handspriten. Och jag blir lika irriterad på mig själv varenda gång.. VARFÖR bryr ja mej ens om den där lilla tramsiga behållaren? Jag tror ju inte ens på de här med svininfluensa ändå.. Det är en jävla hokuspokus sjukdom.. Måste genast sluta med handspriten, så förbaskat larvigt!

Bra så!


Heja!

Måndag morgon igen.. Skjut mig!

Haha, sötlök!


Gårdagens bilder!


Gårdagen och det där..

Gårdagen.. Fotbollen tänker jag inte nämna överhuvudtaget, jag har absolut inget vettigt alls att säga om den. Jag går vidare med mitt liv och låtsas att matchen aldrig ägt rum helt enkelt..
Efter Arena begav vi oss hem till Thess för lite vindrickande, och sen vidare till Harrys. Mycket mycket trevligt må jag säga.. Syrran och Emelie dök plötsligt upp oxå, väldigt uppskattat. En hysteriskt packad Dusan och en spik nykter Emelie är verkligen en höjdare, haha :) Lite traditionsenligt nattakäk och sen hemfärd på det.. Idag mår jag inte alls bra, kan inte bli av me de här förbannade illamåendet. Och sen är jag stressad över att jag flyttar om mindre än 3 veckor, och jag har inte börjat packa ett jävla skit än.. När fan ska jag hinna? Inser att jag kommer behöver ta ledigt en dag eller två innan den här flytten, annars hinner jag aldrig.. AH!

Jaha ja, ska försöka få i mig lite mat nu.. Inte ens i närheten av hungrig, men måste bli av med illamåendet! Sen lutar det åt att jag asar mig upp till hovet och kollar Sölvesborg-Landskrona. Inte alls särskilt sugen på att sätta mej i en svinkall ishall för att kolla div.83 hockey.. Oavsett att jag och min andra halva inte är precis på samma våglängd just idag, så vet jag att Mr.Danielsson i Landskrona skulle bli mycket besviken annars. Så jag är en god bästa vän och letar mig upp, och ser till att han sköter sig.

Va dålig med kameran igår, men ska slänga upp lite bilder senare.. De få jag har.
Bra så!


Gabriel..17 år.. Men jag hade ändå velat ha honom sittandes på min sängkant.
Där kunde han suttit och spelat gitarr och sjungt för mig :)

Ångestmusik..Jag spär på min söndagsångest ytterligare med lite ångestmusik!

Uhh..

Jag mår illa.. Skitilla!

Så vi får höras senare!

Fotbollshäng på Arena med väldigt

6d3721ae7c117f0b5bf527df1d027e6b.png

Kolla varifrån!

Fotbollshäng på Arena med väldigt trevligt sällskap.. Och en söt kille på det oxå! :) Bra så!


Fooooootboll!

Vi kör Danmark-Sverige på Arena, sen drar vi hem till Thess.. MYCKET möjligt att det blir Harrys efter det! I vilket fall så kommer ni bara höra av mig via mobilblogg resten av kvällen.. Om vi inte ses i dimman ;)

Trevlig kväll!

Idol 2009Jag gillar inte ens den här lilla flicksnärtan egentligen.. Men helvete va hon gör denna låten bra!

Lillasyster kommer hem från Usa, o

0-3f0dece21ea32e8b0aef1eb88a4fb43b.png

Kolla varifrån!

Lillasyster kommer hem från Usa, och har DESSA skönheter med sig åt mig! Jag är på riktigt helt jävla förälskad.. Förutom Tilde så är dessa det finaste jag äger nu! :)


Woooo..Orginalversionen av den här låten kan ju slänga sig i väggen! Erik is the shit :D

Mamma älskar dig!

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Vad vore jag utan dina andetag?


Vad var det jag sa?!

Jag 18.30: "När du kommer hem inatt efter Altona, försök att inte ställa till med bråk då. Det blir ju alltid så när du druckit, för du klarar inte spriten. Så ska du börja tjafsa om påhittade saker.."
M 18.30: "Nejda, det är ingen fara. Ska inte ens dricka särskilt mycket.."

M 02.14 sludrandes: "Jag känner verkligen för att bråka med dig nu! Får jag fråga ett par saker.."

Och så var vi där igen, alltid samma visa så fort spriten åker fram.. Kan någon påminna mig om varför jag stannar med det här stolpskottet? För nu sitter jag nämligen här och kommer inte på en enda anledning..

Gonatt!

Lite Idolhäng hemma hos Olsson/Sve

3e1c28e6449eae1665988fac12929cff.png

Kolla varifrån!

Lite Idolhäng hemma hos Olsson/Svensson is the shit.. Release me dyker tom upp i Idol ikväll, blir så trött!


Haha!

Ida-Christina Lindgren: Jag ska umgås med min katt ikväll, fan vad gammal jag känner mig..Lite tappad tjej..

Besöksrekord igår igen, hänt många gånger på senaste.. Men det är väl trevligt att folk är intresserade av att läsa min skit. Kanske ska jag passa på att tacka Sölvesborgs största slyna när jag ändå håller på? Joda, de gör vi.. Hon har ju tydligen inget bättre för sig än att sitta och snacka skit om mig och min blogg till hennes kunder.. Kanske ska vi ställa oss upp och applådera henne lite för detta? Ja tror vi gör det.............. KLAPP KLAPP KLAPP KLAPP!

Sådär.. då va de överstökat!

Nej..

Det här är en dålig kväll.. Tror det är bra så!

Chilla lite..

Okej, jag ska tydligen stimma ner lite.. Vaccin är på ingång denna månaden sägs de. Eller mamma och Ida säger det, och dom två brukar faktiskt ha koll på läget. Så jag kanske inte behöva panikringa Markus på lunchen och be honom ta ungen till läkaren NU! Men det här känns inte alls bra.. Jag står fortfarande fast vid att det är en trams sjukdom.. Det kommer nån ny influensa och så hittar dom på nåt djurnamn åt den som vanligt.. Det som oroar mig är ju just att Pärlan har nedsatt IMMUNförsvar, och dom ligger i riskzonen. INTE OKEJ!

Men ja ska stressa ner nu, vaccin är på ingång och handsprit finns förhoppningsvis på apoteket.

Bra så!

Svininfluensan!

Nu har det tom hamnat massa handsprit på jobbet, allt pga den här jävla hysterin kring svininfluensan. Som jag som sagt bara tycker är ett jävla trams och överdrivande.. Om de nu finns ett ord som heter så. Men så kom jag och tänka på Tilde, som blir sjuk bara man är förkyld och tittar på henne. Att hon har nedsatt immunförsvar behöver man ju inte va särskilt smart för att haja.. Men så slog det mej, har jag inte läst nånstans att det är just dessa människor som blir drabbade av svininfluensan? Är det så? Eller har jag drömt detta? För om det är så, så blir jag genast mycket mycket oroligare.. Jag vill inte att mitt barn drabbas av den här påhittade larviga sjukdomen.. Nu kom jag precis på oxå att jag hört nåt om nåt vaccin.. När kommer det till det här landet?

Plötslig panik.. Måste köpa på mig handsprit utan dess like, och vaccinera Tilde.. Genast! Markus, hör du?! Vi måste vaccinera henne NU!
Drabbas hon av den här hittepå-sjukdomen så vet jag inte vad jag gör.. Hjälp mej nu, när kan jag vaccinera henne, idag redan?!

Bra så!


Hmm..

Jag saknar redan Pärlan massor, och hon kommer inte hem igen förrän tidigast måndag.. HEJA!

Den fastnar inte..

Jag har fruktansvärt lätt för att lära mig låttexter, det räcker att jag hör låten 3-4 gånger så sitter texten. Kanske inte en svinbra grej att kunna, men nu är det så.. Dock finns det ett undantag har jag märkt, Karmakontot med Timbuktu.. Jag kan inte lära mig texten, det är helt omöjligt! Inte ens refrängen kan jag få att sitta, jag fattar inte varför.. Efter ett tag märkte jag att jag knappt kunde ett ord i låten, då satte jag mig ner och verkligen försökte men icke! Har nog lyssnat på låten 100 gånger nu, inte ens refrängen sitter. Mitt huvud vägrar ta till sig låten helt enkelt.. Oerhört, jag sa OEHÖRT irriterande. Kan jag helt plötsligt inte lära mig låttexter på en eftermiddag längre? Det som är understrykt är det som sitter, INTE okej.. Verkligen inte!

Bra så!Jag gör det flera gånger om dan, jag menar väl väl
jag menar väl bra, vad jag menar är, jag menade vad
Om gud sitter däruppe med nån sorts polygraf
Gör jag vågor på hans papper som en storm i ett glas
Gör man något är det klart det kommer tillbaks
Man får lov att känna hettan av ånger och kval
När karmakontot är övertrasserat, det e komplicerat
Men jag vet att jag kommer serveras min del av det hela
Dom säger ärlighet varar längst/Jag önskar att det alltid kunde va så enkelt
Men jag är en jävel på att trassla till/Jag erkänner det nu men det är knappt jag vill


Ingen kan ljuga som vi eller vad tror ni
Jag tycker det liknar nån sorts
Sjuk typ av tragikomik o vi ramlar dit
Det sitter på karmakontot


Jag sa till Lisa att jag satt i ett möte
Men i själva verket fikade jag med Pia från Götet
O Peter sa till mig att han var på en släktmiddag
Men Ali såg honom med en tjej på gräddhyllan
Och syrran undrade varför jag inte dykt opp
Jag sa jag skulle ringt men hade batteritorsk
O farsan sa till mig att hans hälsa var god
Men doktorn ringde till morsan med en annan version
O fiddy säljer crack o han går me pistol
O Diddy lägger rap för det e hans passion

Och bush sa att Saddam höll på att bygga vapen
O Cheney skulle minsann inte inte tjäna på saken
O jag sa till min bokare att jag hade feber
Men stod ändå på krogen och bedöva min lever
För man bakom sanning gömmer sig bakom lögner
O shit jag ljuger nog tillochmed när jag drömmer

Ingen kan ljuga som vi eller vad tror ni

Jag tycker det liknar nån sorts
Sjuk typ av tragikomik o vi ramlar dit
Det sitter på karmakontot

Ingen kan ljuga som vi eller vad tror ni

Jag tycker det liknar nån sorts
Sjuk typ av tragikomik o vi ramlar dit
Det sitter på karmakontot


Frank Wagner!

Dom 2 nya Johan Falk filmerna släpptes idag, och ramlade ner i min brevlåda. Nu står dom första 4 prydligt uppradade i min bokhylla.. Hyllar dom filmerna sjukt mycket, jävligt bra. Men framför allt så hyllar jag Joel Kinnaman som spelar Frank Wagner i filmerna.. Jag vet inte varför, men nånting med honom lockar mej sinnessjukt mycket. Jag dras till honom på nåt märkligt vänster.. Inte alls min typ av kille, överhuvudtaget! Men fan så snygg han är..Det är nånting med hans blick oxå, har snöat in helt på den här snubben!

Bra så!

Så mycket regler..

Vi var ju som bekant hos tandläkaren igår.. Och när vi kommer in på Lenas (som hon hette) rum så får Pärlan syn på en stor påse på väggen där det hänger typ 100 nappar, kändes det som iaf.
"Titta mamma, MASSA MASSA BAPPAR!" Tilde blev helt lyrisk och tyckte vi skulle ta alla dessa med hem. Så kom vi in på hur länge det egentligen är okej att ha napp, Lena sa att det är helt okej fram till 3 års ålder minst. Nappen är en trygghet för barn, och dom slutar med den när dom känner sig redo. Jag tycker bara Tilde ska bappe på natten, eller när hon ska vila middag. Hon är inte ens 2,5 än, men jag tycker ändå att det är ett rimligt krav. Finns ingen anledning till att hon ska ränna omkring med napp i munnen på dagarna.. Dels för att man inte hör vad hon säger då, och dels för att de kan sabba hennes tänder.

Vad jag skulle komma fram till är att jag tycker det är så förbannat svårt att veta när man ska sluta med saker och ting.. NÄR ska jag ta nappen för henne och säga att det är nog? NÄR ska jag börja bli orolig över att hon inte vill gå på pottan? Hur länge är det okej att ha blöja? När jag ska byta från bebissäng till riktig säng? Det är så mycket att hålla reda på, och alla säger olika.. Så nu skiter jag i det här. JAG bestämmer hur länge mitt barn får ha bappe, JAG bestämmer hur länge jag tycker det är okej att hon har blöja. Och JAG bestämmer när det är dags att byta till riktig säng.. För nu är jag trött på och läsa krönikor el inlägg om vad som är bäst för barnen.

Nånstans så borde väl JAG va den som vet vad som är bäst för just MITT barn?
Bra så!


Jag har en ny kärlek i mitt liv, d

646992e7aa83d149799d8abbccb5ef5a.png

Kolla varifrån!

Jag har en ny kärlek i mitt liv, dessa VRÅLsnygga pjucks! Och JA mamma, jag skiter pengar.. :)


Kramkalas i hallen is the shit ;)

-3c0d656cf1bdf1932ea7159d6660f96.png

Kolla varifrån!

Kramkalas i hallen is the shit ;)


Samtal hos tandläkaren

Tandläkaren: Hej! Är det du som är Tilde?
Tilde: (tok-gapar)
Tandläkaren: Oj, gapar du redan? Va duktig du är..
Tilde: Lille gapa STORT, tanten titta Lilles tände.
Tandläkaren: Haha, tanten? Tycker du jag är så gammal att jag är en tant?
Tilde: Mamma säger tanten titta Lilles tände.
Tandläkaren: (Tystnad)
Jag: (Tystnad)

Timbuktu, min gud!
Jag sa till Lisa att jag satt i ett möte
Men i själva verket fikade jag med Pia från Götet
O Peter sa till mig att han var på en släktmiddag
Men Ali såg honom med en tjej på gräddhyllan
Och syrran undrade varför jag inte dykt opp
Jag sa jag skulle ringt men hade batteritorsk
O farsan sa till mig att hans hälsa var god
Men doktorn ringde till morsan med en annan version
O fiddy säljer crack o han går me pistol
O Diddy lägger rap för det e hans passion
Och bush sa att Saddam höll på att bygga vapen
O Cheney skulle minsann inte inte tjäna på saken
O jag sa till min bokare att jag hade feber
Men stod ändå på krogen och bedöva min lever
För man bakom sanning gömmer sig bakom lögner
O shit jag ljuger nog tillochmed när jag drömmer

Tandläkaren!

8.50 ska jag och Pärlan va hos tandläkaren för första gången.. Jag vågar inte ens tänka på hur detta kommer sluta. Jag ser en skrikfest runt hörnet, gör ni med det? Jag ser tårar och arga-blicken till sin mamma.. Jag ser mej själv säga "Om du är snäll nu Tilde så stannar vi och köper frallor och choklad på vägen hem".. Nej, jag skulle aldrig bli en mamma som mutar sitt barn. Men nu är jag det ändå.. Prova ni själva att va ensamstående med ett barn i trotsåldern, att INTE muta med choklad då och då skulle va rena rama självmordet!

Jag är sminkad och klar, nu sitter jag mest och laddar för den kommande skrikfesten. Om jag överlever så borde vi va tebaks om typ 2 timmar.. Hmm, skeptisk!

Bra så!


Ny kille!

Idag fick jag min man till att klippa av sig allt sitt långa blonda hår, och färga det mörkt istället.. Han har aldrig vat snyggare! Nu har jag tjatat i 2 timmar att jag ska få ta en bild och lägga upp, men han vägrar.. Totalvägrar! För han säger att han inte är nöjd.. Ska försöka muta honom nu så jag kan få ta en bild, skam den som ger sig.. Håll utkik ;)

Bra så!


Kondom..

Tilde har tvingat mig att blåsa upp ballonger, fast att jag inte kan.. Nu luktar mina händer kondom bara för det. Jag hatar lukten av kondomer, hatar kondomer överhuvudtaget.. Så nu tänker jag ta en dusch!

Bra så!

Mhm..

Oh, I remember you driving to my house in the middle of the night
I'm the one who makes you laugh when you know you're 'bout to cry
And I know your favorite songs and you tell me 'bout your dreams
Think I know where you belong, think I know it's with me

Can't you see that I'm the one who understands you?
Been here all along, so why can't you see?
You belong with me!


Lördagen i bilder!


Världens bästa Stoffe!


Jag har ingen dålig vinkel, bara så du vet :)


Otippad pose :)


Hahaha, snusprillan.. Jag dööööör! Haha :D


Palla!

Orkar verkligen inte ta tag i och slänga upp bilderna från igår, klarar ni er tills imorrn kväll? :)

Gonatt!

En lyckad lördag..

Det var en bra tillställning igår, Thess har hittat en för jävla fin lya.. Bra fylla, bra folk.. Eller ja, Cedro och Robin hade ju dragit med sig halva årskurs 9 men förutom det.. Mitt i allt kommer världens bästa Stoffe, och min kväll va räddad. Tycker om den killen så mycket så det är inte klokt.. Han e helt jävla underbar, Ida ska hålla hårt i honom. För hon kommer aldrig hitta nån bättre..
Gick te Harrys ganska tidigt, första timmen spenderade jag i baren med Tildes pappa där vi mest stod och hyllade vår dotter. Och så talade ja tydligen om för honom oxå att han får stryk av mig om han får för sig att nångång dumpa Anna. Jahaja, det trodde tydligen jag att jag bestämde ja.. haha :) Sen blir jag och Thess hungriga och drar te Bönan för att käka istället, där jag hittar Viktor sovandes i sin kebabtallrik.. HEJA! Efter mycket om och men så vandrar vi hem och jag somnar på Thess soffa.. Bra kväll!

Vaknade å såg ut som ett helt helvete när jag tittade mej i spegeln, men de va bara och gilla läget och bege sig till Christins för frukost med Ida och Martin. Världens godaste varma macka, och sen hemfärd på det.. Nu väntar jag på att Syrran ska komma med mitt barn så vi kan promenera bort te min mormor och dricka lite kaffe. Mormor ringde och tyckte att det var dags för det, för att de tydligen är kanelbullens dag.. Lika bra man gör som man blir tillsagd:)

Bra så!

Fy fan, detta som var så gott igår

0-52dfb0fc1ca46124d857153ac118e42d.png

Kolla varifrån!

Fy fan, detta som var så gott igår..


Magkänslan?

Jag vaknar med en dålig känsla i magen.. Eller inte dålig egentligen faktiskt, jag är taggad och mår för jävla bra. Men jag har den känslan i magen redan nu som säger att jag kommer bete mig illa ikväll.. Jag kan påriktigt veta redan samma morgon hur kvällen kommer sluta. När jag har den här känslan brukar jag va vuxen nog att stanna hemma, inse att det är en dålig idé helt enkelt.
Men idag kommer jag inte stanna hemma, inte en chans.. Vad har jag att förlora? Nej just det.. Det får gå som det går.. Och de sköna me allt är att mina vänner älskar mig ändå, trots att jag ibland har problem med att bete mig. Kanske för att dom aldrig blir drabbade helt enkelt.. :)

Dålig känsla i magen, men ändå övertygad om att detta kommer bli en alldeles förträfflig kväll! ;)

Bra så!


Tack!

Jag har aldrig förr njutit så mycket av tystnaden som nu..
Din negativitet och ditt tragiska beteende passar inte i min närhet,
det klär helt enkelt inte mig.
Jag är för fin för dig och borde ha någon bättre vid min sida..

Gonatt!

Fortfarande nummer 1..

Herregud.. De flesta Idoler (med undantag för Erik och Rabih.. heter han så?) va skitusla idag. Satt och va mer el mindre uttråkad nästan hela tiden.. Så har alla sjungt klart, Jihde presenterar en snabbgenomgång igen.. Och plötsligt står han där, Sveriges i SÄRKLASS snyggaste kille. Jag skulle kunna sitta och stirra på honom en hel dag, utan problem.. När han sen börjar prata på den charmigaste skånskan, och slänger på ett leende på det oxå.. Ja då smälter jag, jag dör.. Jag blir kär..Helt plötsligt blev dagens avsnitt av Idol inte trist längre, det blev underbart.. Jag har sagt de 1000000 gånger innan, och jag skulle kunna säga det lika många gånger till:
Ola, kan vi inte gifta oss?

Sleten till tusen..

sinnessjukt trött ikväll.. Orkar inte. Pärlan sover, så nu ska jag krypa ner i soffan jämte mitt sällskap och kolla på Idol, efter det blir det en Johan Falk film i sängen. Tidigt i säng så man är utvilad inför morgondagen, de blir riktigt bra grejer :)

Trevlig kväll!


Söndagsmys?

Jag surfar in på facebook under min lunch, flummar omkring lite och upptäcker att min syster och Ida planerar söndagsmys ihop nu på söndag.. Jahaja, det gör dom ja.. Bara dom två.. NÄÄÄ MEN GUUUUUD SÅ trevligt.. Verkligen! Söndagsmys, kul för er.. Jävla larvig grej.. Jag vill ändå inte mysa med er om ni trodde det!

TACK!


Här var det meningen att det skulle va en bild på dom två nötterna, Ida och Johanna.. Men jag sitter på jobbet, och har ingen tillgänglig här. Så ni får nöja er me Tilde helt enkelt.. Hon är ändå mycket finare än dom två!

Fredagsmys!

Det är fredag idag mina vänner, jag är mycket upprymd över detta. Det betyder 2 dagars sovmorgon framöver, och jag HATAR gå upp på morgonen. H A T A R ! Det är det absolut värsta jag vet, jag ÄLSKAR min säng. Och när klockan ringer på morgonen så känns det som en nära döden upplevelse.. På riktigt!

Imorgon snackas det om inflyttningsfest hos Thess på prinsgatan, förhoppningsvis kan jag närvara vid denna tillställning. Det skulle va mycket trevligt.. Eventuellt kommer jag ha sällskap med mig dit oxå, av en annan mycket otippad tjej (mycket otippade vänner för tillfället, haha..) Men behöver kolla över lite detaljer med Thess först för att se om det är möjligt eller inte. Annars får vi ju hitta en annan lösning helt enkelt :)

Bara ett par timmar kvar här, innan det är dags att hålla helg.. Första stopp är systemet och Ica, sen ska jag hämta min fina lilla Pärla så vi kan ha mys hela kvällen :)

Bra så!

Oj!

Oj.. 2 klänningar, 2 par skor, en halsduk, en jacka, en tjock cardigan, lite overkneestrumpor och ett par lack leggins är visst påväg hem till mig nu.. Lyckliga jag! :)

Bromöllapojkar all over?

Det är ett jävla spring på pojkar i min lägenhet just nu.. Det ska tydligen installeras bredband i den här pisslägenheten. Något jag bryr mig föga om med tanke på att jag flyttar om exakt en månad.. RöjjarNs bror kom och väckte oss imorse, HEJA så trevligt. Aja, nångång ska man väl bli väckt av honom oxå :) Trött som ett litet as var man tvungen att asa sig upp.. Sen har pojkarna avlöst varandra idag, den ena bromöllabon efter den andra.. Nu ska dom tydligen va klara, "Nu ska ni äntligen få lite lugn och ro".. Jo tjena! Sen skulle dom visst komma och "blåsa" imorrn, vad nu det innebär.. Men då är ju inte vi här, jag är på jobbet och Pärlan på dagis. Så då kan dom "blåsa" percis hur mycket dom vill.. :)

Fick ett sms av min fina Rasmussen nyss.. Det var snack om Malmö, det var snack om karatefylla hos Emme i egen hög person. Jag har egentligen Pärlan, och jag jobbar dessutom till 14.30 imorrn.. Så jag får nog kolla upp lite mer detaljer om det kan va en bra idé eller inte.. Den som lever får se, men en sak är säker iaf.. Malmö hade gynnat mig en dag som imorrn ;)

Bra så!


Det här skulle kunna va de godaste

56dbfe13b21526025f8a4f55b630958a.png

Kolla varifrån!

Det här skulle kunna va de godaste ja nånsin druckit.. :)


RSS 2.0