En lyckad lördag..

Det var en bra tillställning igår, Thess har hittat en för jävla fin lya.. Bra fylla, bra folk.. Eller ja, Cedro och Robin hade ju dragit med sig halva årskurs 9 men förutom det.. Mitt i allt kommer världens bästa Stoffe, och min kväll va räddad. Tycker om den killen så mycket så det är inte klokt.. Han e helt jävla underbar, Ida ska hålla hårt i honom. För hon kommer aldrig hitta nån bättre..
Gick te Harrys ganska tidigt, första timmen spenderade jag i baren med Tildes pappa där vi mest stod och hyllade vår dotter. Och så talade ja tydligen om för honom oxå att han får stryk av mig om han får för sig att nångång dumpa Anna. Jahaja, det trodde tydligen jag att jag bestämde ja.. haha :) Sen blir jag och Thess hungriga och drar te Bönan för att käka istället, där jag hittar Viktor sovandes i sin kebabtallrik.. HEJA! Efter mycket om och men så vandrar vi hem och jag somnar på Thess soffa.. Bra kväll!

Vaknade å såg ut som ett helt helvete när jag tittade mej i spegeln, men de va bara och gilla läget och bege sig till Christins för frukost med Ida och Martin. Världens godaste varma macka, och sen hemfärd på det.. Nu väntar jag på att Syrran ska komma med mitt barn så vi kan promenera bort te min mormor och dricka lite kaffe. Mormor ringde och tyckte att det var dags för det, för att de tydligen är kanelbullens dag.. Lika bra man gör som man blir tillsagd:)

Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0