Gårdagen och det där..

Gårdagen.. Fotbollen tänker jag inte nämna överhuvudtaget, jag har absolut inget vettigt alls att säga om den. Jag går vidare med mitt liv och låtsas att matchen aldrig ägt rum helt enkelt..
Efter Arena begav vi oss hem till Thess för lite vindrickande, och sen vidare till Harrys. Mycket mycket trevligt må jag säga.. Syrran och Emelie dök plötsligt upp oxå, väldigt uppskattat. En hysteriskt packad Dusan och en spik nykter Emelie är verkligen en höjdare, haha :) Lite traditionsenligt nattakäk och sen hemfärd på det.. Idag mår jag inte alls bra, kan inte bli av me de här förbannade illamåendet. Och sen är jag stressad över att jag flyttar om mindre än 3 veckor, och jag har inte börjat packa ett jävla skit än.. När fan ska jag hinna? Inser att jag kommer behöver ta ledigt en dag eller två innan den här flytten, annars hinner jag aldrig.. AH!

Jaha ja, ska försöka få i mig lite mat nu.. Inte ens i närheten av hungrig, men måste bli av med illamåendet! Sen lutar det åt att jag asar mig upp till hovet och kollar Sölvesborg-Landskrona. Inte alls särskilt sugen på att sätta mej i en svinkall ishall för att kolla div.83 hockey.. Oavsett att jag och min andra halva inte är precis på samma våglängd just idag, så vet jag att Mr.Danielsson i Landskrona skulle bli mycket besviken annars. Så jag är en god bästa vän och letar mig upp, och ser till att han sköter sig.

Va dålig med kameran igår, men ska slänga upp lite bilder senare.. De få jag har.
Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0