Sammanfattning..

Jaha ja.. Igår begav vi oss in till Kristianstad, Pärlan behövde kläder och vinterskor. Blev definitivt ingen billig historia, och jag sätter här som en betydligt fattigare människa. Men det är ju snart lön igen så det ska nog :) Lyckades minsann få med ett par skor åt mig själv oxå, såklart.. Jag har ju tyvärr inte förmågan att gå in i en skoaffär och komma ut utan minst ett par skor åt mig själv. En sallad på Trendi med Helena, och sen hem igen för att bege sig vidare till Mamma på kaffe.. Ida och Syrran dök senare upp på kvällen för att servera mig en tacopaj. Det roliga i historien är att jag skicka ett mess och frågade om jag fick bjuda på middag på lördag, ändå var det dom två som stod för matlagningen.. Jaja, det var ju mest för deras egen skull så de skulle bli ätbart :)
Syrran lämnade tidigt för att bege sej på hångelfest, och jag och Ida somnade på varsin soffa framför Hipp Hipp.. Mycket socialt må jag säga..

Jaja, denna dagen då? Bettan kommer vid 14 och ska sparka igång mej med min packning.. 2 veckor kvar tills jag flyttar och inte en enda sak har åkt ner i sina lådor. Det är inte okej.. Skulle haft Helenas framförhållning, som packar ner alla grejer 1 månad innan hon ska flytta.. jag packar snarare 2 dagar innan.. Hmm! Nej men dags att sätta fart här nu, måste hända nånting..

Bra så!


"Titta mamma, där Lilleeeeee å Batin! Lille äska Batin.." Hahaha söta unge!

Kommentarer
Postat av: Helena

Ja det skulle du ju haft :) Lycka till idag ..

2009-10-18 @ 13:06:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0