Stort tack!

För första gången på hela dagen så sitter jag ner.. Benen värker, huvet värker och egentligen hade jag bara velat gå och lägga mig. Men precis HELA min liga är ute på festligheter, verkligen precis ALLA! Dessutom så finns det en väldigt väldigt söt och trevlig pojke som sägs vilja gå ut och ta en öl.. Kanske skulle man det, han och jag? Jag vill, jag vill absolut.. Dock måste jag skjutsa hem lillebror till Sölvesborg nu, han har varit här och skruvat ihop min säng och soffa för att Cedro och Kujje är två lata jävlar som bara lämnade mig mitt i kaoset.. MEN, all heder åt dom ändå, som har burit grejer åt mig hela dagen. Och även min lillebror Rickard, som tog på sig att köra en minilastbil OCH ett släp. För första gången i hela sitt liv.. Vet inte vad jag skulle gjort utan dom.. STORT tack!

Och stort tack till Ida och syrran, som oxå slitit med alla mina grejer hela dagen.. Det största tacket ska dock ändå lillebror Albin ha. Som kommer hit som en blixt när man ber honom, och hjälper mej att slänga ihop mina möbler på nolltid.. Sa jag att han bara är 13? Och att han hjälpt mej me detta sen han va typ 8? Händig? Nehä väl :) Just nu sitter han och svär över att NÅN har skruvat på benen på soffan fel, och att han inte får ut skruvarna.. Haha!

Så numera är man Karlshamnsbo.. Och fick de bästa välkomnandet av Alle som hade lämnat en lapp på spegeln på toan när han flyttade ut. Haha, så söt.. Och fina Rasmussen som kom som ett skott när hon hörde att jag var i staden. Det är den finaste jävla slyna jag känner, och jag älskar henne till stjärnorna och tillbaka!

Nej, packa upp lite lite till.. Sen en dusch på det. Får hoppas min dejt för kvällen inte gett upp då ;)

Bra så!


Kommentarer
Postat av: Stephy

Jag kommer och hälsar på dig så fort jag är tillbaka i staden igen min vän! :) om jag får så klart ;)

2009-11-01 @ 17:02:38
URL: http://stylebystephy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0