Sverige-Albanien

Jag tänkte börja det här inlägget med att skriva "Jag känner som såhär.." men sen insåg jag att jag skriver det väldigt väldigt ofta.. Så jag tänker om :)

Sverige-Albanien 3-0 i halvlek.. Sverige spelar en alldeles ljuvlig anfallsfotboll, alla krigar som djur trots att VM i princip är borta. Och det är inte en bra match för att Albanien är dåliga, nej dom spelar faktistk ganska bra fotboll. Detta är en bra match för att Sverige spelar riktigt bra fotboll.. Innan den här matchen hade jag bestämt mig för att skita i att kolla, ja va fortfarande irriterad över den helvetes 1-0 förlusten mot Danmark i lördes. Jag hade bestämt mej för Grey´s Anatomy, men det gick inte att låta bli.. Jag är en fotbollshora långt ut i fingerspetsarna (ta det inte så bokstavligt, jag försöker va rolig..) Jag satt även och tänkte på hur bra jag tyckte de va innan, på Niklas Alexandersson Tobias Lindroth och Erik Edmans tid.. Det gick inte så jättemycket bättre då än vad det gör nu för landslaget, men jag kände mig tryggare på nåt sätt.. Mycket tryggare än nu!

Sverige kommer med största sannolikhet vinna den här matchen, min gissning är att det blir hela 2 mål till innan den ryska domaren plockar upp pipan och blåser. Men vad hjälper det när Malta samtidigt måste slå Portugal.. Lika troligt som att det störtar ett flygplan i huvet på mig imorrn, typ.. Malta är antagligen VM-kvalets sämsta lag. Dom har inget som helst avfallsspel, och backlinjen läcker som ett helt soll.. Den enda som ens klarar sig undan med ett knappt godkänt är målvakten. Men om det nu blir som ryktena säger så är ju detta Henkes, Anders Svenssons, Mikael Nilssons, Olof Mellberg och Lars Lagerbäcks sista match.. Och de kan ju va kul att få sluta på topp..

Nej, andra halvlek va det ja.. Jag återkommer.
Bra så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0