Menar ni allvar?

Haha jag har upptäckt en asrolig grej senaste dagarna..
Folk tycker på riktigt att Markus Ekenberg i Mjällby ska till landslaget!
Är dom dumma i huvet? Haha, jag håller på å garva ihjäl mig varenda gång jag läser det. Han har spelat TVÅ bra matcher och gjort ett par mål, och plötsligt så tycker vissa att han platsar i landslaget.. Kan dom ingenting alls om fotboll? Eller va fan händer? Hur kan dom ens få för sig att yttra sig isåfall?!

Att jag är mer el mindre allergisk mot Ekenberg är ingen hemlighet. Men det är helt enkelt pga hur han är utanför planen.. Det finns ingen i hela Mjällby som har sån hybris som Eken, jag avskyr folk med hybris! Det är det värsta jag vet! Finns inget som är så oattraktivt.. Han är en duktig fotbollsspelare, absolut.. Men han platsar INTE under några som helst omständigheter i landslaget! Vad håller ni på med? I så fall platsar ju halva Mffs startelva oxå i landslaget, för dom har oxå inlett denna säsong nåt så sjukt bra.. VISST, håller Ekenberg samma klass under HELA allsvenska säsongen och Mjällby slutar på en godkänd placering, först kan ni ens få för er att nämna landslaget. Eller nej, knappt då..

Jag blir så in i helvetes provocerad av folk som säger att han ska te landslaget bara för han inlett säsongen bra. Ekenberg är ingen landslagsspelare! Och kom nu inte med massa snack om att Sidleds Danne (Danel Andersson i Malmö FF) inte heller har där och göra, för det har ingenting med saken att göra.. Överhuvudtaget!

Tänkte hålla käften och inte alls säga nåt om detta, men facebook grupper har en viss tendens att provocera mig. Ganska duktigt dessutom.. Så fine, kom igen nu, kasta skit på mig.. Jag är redo! Men faktum kvarstår ändå:
Ekenberg är en tönt, och han är definitivt INTE en så bra fotbollsspelare att han har i landslaget att göra.. Hahaha, skrattretande!

Bra så!


Klart att lillsyrrans pojkvän ska va med på ett hörn i bakgrunden.. (I keps..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0