Uppskatta!

Låg och tänkte på en sak igår när jag skulle försöka sova i mitt flickrum i Sölvesborg..
Vänner som inte bor i samma stad som en själv, och tar sig tid att hälsa på när dom kommer hem. Såna människor uppskattar jag nåt så fruktansvärt.. För ni ska inte tro att det är en självklarhet att alla ens vänner gör det, nejda.. Det där har irriterat mig i snart 2 veckor nu, mycket därför jag varit på så alldeles urdåligt humör. Men jag är inte ens arg längre, nu är jag bara ledsen över det faktum att gång på gång bli bortprioriterad. När jag vet att det inte finns en chans i helvetet att jag skulle göra detsamma med personen ifråga..
Nej, jag uppskattar såna som Andreas.. Som inte har tid egentligen, men som kommer inom en timme och snackar lite skit bara för det var så länge sen sist. Det är allt som behövs..

Nu är det snart dags att bege sig tillbaka till Karlshamn.. Vat hos mamma nu sen torsda eftermiddag. Ikväll beger jag mig hem till Ida och är lite social.. Får jag min vilja igenom så har jag både Stephanie, Andreas och Emelie med mig i släptåg.. Måste ju givetvis kolla in Mingels nya dansgolv, nu när dom öppnat upp hela nattklubben och inte bara en del av den. Ska bli galet spännande.. Alkoholen lämnar jag hemma, likabra det trots att jag är helt frisk nu. Dags att tagga till :)

Bra så!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0