Jag hyllar Alex Schulman!

Jag kollade precis på BellaTyrashow, inget ovanligt alls. Har kollat på alla program som visats hittills.. Men igår va Alex Schulman gäst, och jag tror inte någon missat hur såld jag är på honom. Jag avundas honom.. Han skriver böcker, han har en egen show, han skriver film-manus.. Det händer så jävla mycket kring honom alltid!

Jag vet inte riktigt vad det är.. Men det finns 2 personer i hela Sverige som får mig att tappa andan, det är Alex Schulman och Joel Kinnaman! Men dom får mig att tappa andan av helt olika orsaker.. Alex kreativitet och.. ja vet inte, men jag har fått för mig att han är smart. Smarta killar är attraktiva.. Och att jag tycker mer el mindre allt han säger är roligt, och han är så duktig på allt han gör. Fan, detta blev bara flummigt nu.. Men det är för jag tycker Alex Schulman är så stor, han ska hyllas på alla sätt så jag kan liksom inte få ihop en bra vettig text. Han fachinerar mig, så in i helvete! Med betoning på IN i helvete.. Säg det högt för er själva, och så säger ni IN:et i meningen extra starkt. SÅ IN I HELVETE mycket fachinerar han mig! Äsch, stavas det ens så? Ja får sluta nu..

Joel Kinnaman får mig att tappa andan av helt andra orsaker. Eller jag vet egentligen inte om det verkligen är Joel som får mig att tappa andan, jag tror faktiskt det är Frank Wagner som tar mig med storm. Rollen han spelar i Johan Falk filmerna.. Jag tänker inte ens ge mig in på och analysera det där, ni såg ju hur det blev med Alex.

Skitsamma.. Dom här två gör mig fnissig, nervös och lite sprallig. Jag hade så gärna velat intervjua Alex och skriva en text om det.. Det är en dröm, har så förbaskat många frågor jag vill ställa.
Har ni läst hans blogg genom åren? Först va han på aftonbladet, den bloggen va elak.. Herregud va elak den va, men den va samtidigt fullständigt briljant! 1000apor.se, sidan han hade ihop med sin bror va precis lika bra. Jag blev helt blåst av stolen så bra det var.. Och nu hans pappablogg, återigen på aftonbladet, den är fantastisk den oxå. Jag vet inte om det är jag som är helt förblindad av hans storhet, eller om han faktiskt är ett geni på riktigt? Att allt han rör vid blir guld, mer el mindre..

Är min besatthet befogad, eller vad fan sysslar jag med?
Bra så!Lite smink på det oxå? Haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0