15 Januari!

Jag klickar omkring på Facebook och inser att min fina fina Rasmussen fyller 24 alldeles snart, om 11 dagar för att vara exakt. Och jag får en känsla av att jag vill göra nåt för henne..
Jag vill egentligen ta henne runt i hela världen. Ge henne lite ledighet som hon så väl förtjänar.. Hon och jag runt i massa varma länder i en månad, bara pressa sol och dricka drinkar..
Utan barn ja, bara va och bete oss hur vi vill. Bli 16 år igen, denna gång ihop? Det hade jag velat, men min ekonomi tillåter inga sådana äventyr tyvärr.. Så jag får göra nåt annat för henne, nånting..
Jag vet inte vad ännu, men jag har några dar till på mig. Hon ska ha det bästa, det ska hon..

Fina jävla Milfi, jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka!

Bra så!

(Psst.. 15 Januari är en fredag, och jag är barnledig! Om jag är barnledig innebär det även att Rasmussen inte jobbar.. Iaf i normala fall, om ingen på hennes jobb sjukanmäler sig i vanliga ordning. Check..)


Kommentarer
Postat av: Rasmussen älskar dig!

La la la la la, jag älskar dig. Jag behöver dig jag hatar att jag jobbar för mycket för fyllans bästa. Men en sak akn hon lita på Jennie!!! Att Rasmussen komemr ställa till med ett jävla kalas när hon fyller år. Fylla hela huset med gammalt och nytt folk. Bara redbull/vodka hela kvällen. Inget annat!!! Nej ingen får komma med någon annan dryck. Jag älskar dig för att du heter Jennie och för att du älskar mig som jag älskar dig. Tänk på året 09 så mycket Jennie jag fick dos av ändå fast du bodde i sölvesborg. Nu finns du här i mitt liv på riktgit älskling!! JAg tänker aldrig släppa dig. Inte för en miljon redbull/vodka. Please, be my bithdaysbiatch?

2010-01-04 @ 20:05:55
URL: http://lattemammajohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0